UR SUGAR Nail Polishes Review

Mnogi od vas znaju koliko volim lakove, neki od vas ne znaju da ih imam možda i 300, ali svakako sam sigurna da se i vi kao i ja radujete svakoj novoj bočici. Nema veze što takvu boju već imam, što sam ga namazala možda jednom, još, još i još. I tako sam pre nekog vremena dobila ponudu za saradnju sa online prodavnicom UR SUGAR Store, i bez razmišljanja rekla DA.
Odabrala sam, između ostalog (čitate kasnije), i dva laka o kojima vam danas pišem.


Lakovi se vode pod oznakom #AUB39783 nail polish i dolaze u 5 razičitih boja iste završnice, od kojih ja imam dva, u Gold i Pink varijanti. Završnica ovih lakova se karakteriše kao metalik dok u nazivu stoji mirror effect što definitivno nije tačno.
Bočice su male, kvadratnog oblika, bez ikakvih informacija na pakovanju sem oznake brenda i mililitraže - 6. Dakle, nema oznaku ni nijanse, ni sastava. Zbog svoje veličine, jako je nezgodno nanositi lak.





Kada je aplikacija laka u pitanju malo je reći da nisam zadovoljna. Prenela sam vam kroz fotografije ono o čemu ne bih mogla lepo da vam napišem. Dakle, prvi sloj je vidno loš, skoro pa nikakav, drugi sloj popravllja situaciju, dok je tek treći verovatno potpuno okej.
Šta je razlog tome?
U prvom sloju, lak se totalno povlači kako ga nanosite. To znači da morate jako brzo da nanosite slojeve bez ikakvih šansi za grešku i popravku. Čak i kada sam se trudila da nanesem sloj u tri poteza, nisam uspevala da postignem solidan izgled.
Sama struktura laka je veoma čudna, kao da tečnost i pigment nisu sjedinjeni dobro. Drugi sloj popravlja situaciju ali mi se i tada dešavalo nešto čudno tokom sušenja, i stvarale su se ''rupice'' na površini, kao da lak klizi i beži.
Šta mi se dopada?
Iako su potrebna minimum 3 veoma spretna sloja, oni se suše brzo. Takođe, lak se ne razliva u predeo zanoktica. Imajte u vidu da su moji nokti još uvek vidno oštećeni, te aplikacija i zbog toga nije savršena. Više sam zadovoljna kvalitetom laka pod nazivom Gold, dok mi Pink boja bolje stoji na noktima.




Na kraju, da li vam preporučujem ove lakove?
Iskreno, ne. Za taj novac (računajte i shipping) možete dobiti mnogo kvalitetniji lak.
Mililitraža je mala, a kvalitet ne opravdava cenu od preko 3 dolara.


Koja se vama boja više dopada?

Share:

10 comments

  1. Great colors dear, I love your blog ♥

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Uuu baš su loši, ovaj zlatni i još i može da prođe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa, čak su ''na oko'' loši. U toku mazanja su užasni.
      Može, ali uz dosta truda i veštine rekla bih. :/

      Delete
  3. Boje su predivne, prava šteta što je kvalitet krajnje razočarenje. :(

    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  4. Odlicne boje, posebno ova prva :) Msm da bih ja neki i narucila, cisto da ga isprobam :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Javi da li su i tvoji utisci isti ukoliko isprobaš. :)

      Delete
  5. Rekla bih da ovi lakovi zahtevaju vodenu bazu mada bi i neki dobar ridge filler koji se suši mat mogao da reši problem. ;) Ako imaš nešto od ta dva probaj pa javi utiske. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrlo moguće, ali zaista mislim da je i sama formula loša. :/
      Nemam trenutno, ako imaš preporuku za vodenu bazu, a da ima da se kupi kod nas, značilo bi mi. :D

      Delete