New In #20

Ni ovaj mesec ne preskačem novitete jer ima jako mnogo zanimljivih sitnica koje želim da podelim sa vama u ovom postu, pa da se posvetim testiranju, isprobavanju, kao i zasebnim recenzijama, outfit postovima itd. April je moj rođendanski mesec tako da se našlo dosta toga što je došlo kao poklon, dok su neke stvari stigle i u sklopu nekih saradnji. O detaljma neću previše pričati već ću vam ostaviti linkove da pogledate za stvari koje možete poručiti.




Od odeće su se našle dve majice i suknja kao rođendanski poklon, dok je dukserica sa sajta SheIn, a majica sa printom sa Romwe. Ovaj put sam zadovoljna kvalitetom, iako je majica sa printom od lošijeg materijala, to je nešto što sam očekivala, i tako izgleda na fotografiji.


Link ka dukserici - http://goo.gl/fkBRt1




Link ka majici - http://goo.gl/Qq4ya1



Ranac je nešto što sam dugo želela ali nisam uspevala da pronađem odgovarajući. A onda sma ugledala ovaj i ubrzo nakon toga ga i dobila na poklon. :) Inače je iz Pull&Bear-a, pa pogledajte, možda je još uvek u prodaji.


Uz njega je stigao i ovaj kaktus, a to je takođe nešto što mi se odavno dopalo i želela sam da imam u svojoj sobi.


Smatram da nesesera zaista nikada ne može biti previše.





Golden Rose karmin je u nijansi 02 i mislim da je to jedna od onih boja koja svima pristaje.
Link ka minđušama sa prethodne fotografije - OVDE


Golden Rose lakovi iz Rich Color kolekcije u nijansama 60, 136 i 20.


U poslednje vreme sam baš oduševljena tehnikom pečatiranja noktiju pa nabavljam neke pločice. Evo linkova ka njima OVDE, OVDE i OVDE.


Link ka stikerima u neonskim bojama OVDE.


Volim knjige, volim kada su na popustu, a takođe sam odlučila i da pročitam sve od Sidni Šeldona. U jednom postu sam dobila preporuku za ovu knjigu i radujem se čitanju.



Flormar olovka za usne u nijansi 216.



Sredinom aprila je održana promocija TePe proizvoda, i tim povodom smo naučile nešto više o nezi i održavanju oralne higijene, a kada sve testiram i steknem neko mišljenje verujem da će biti post na blogu na tu temu. Meni su mnoge stvari zapale za oko i kada još nešto nabavim pisaću grupnu recenziju.



Dan nakon rođendana me je obradovao paket sa sajta Soufeel. Za sada vam ništa neću pisati, ali će u nekom od narednih postova biti zasebna recenzija sa mnoogo fotografija.



I za kraj ovog posta sam oostavila nešto što vas verovatno najviše zanima a to je paket sa sajta Sigma. Ukoliko možete na osnovu fotografije da zaključite o čemu se radi, očekujte uskoro recenziju proizvoda kojeg sam tako mnogo želela!


To bi bilo sve za ovaj mesec, kao što rekoh, uglavnom se sve u pitanju pokloni. Ukoliko vas nešto posebno zanima, ili želite recenziju, obavezno mi napišite to u komentarima i volela bih da čujem čemu ste se vi najviše obradovali u prethodnom mesecu?


Share:

7 comments

  1. Predivni noviteti :)
    Poseti moj blog bmmybeautyworld.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Predivni noviteti :)
    Poseti moj blog bmmybeautyworld.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Wow, svakakvih čudesa kod tebe :) Lijepo si se ponovila, a najviše mi je zapela za oko majica s Van Goghovom Zvjezdanom noći :D

    ReplyDelete
  4. Jao kolilo novih stvari imas! Suknja,sat, ranac...prelepo he! ♡Poseti moj blog ako zelis i uclani se ako ti se svidi, znaci mi ♡Teen Queen

    ReplyDelete