Ruby Pumps // NAILS

Pravi lak za ove praznike je ovaj crveni China Glaze o kome vam pišem u današnjem postu. U pitanju je nijansa Ruby Pumps. Rekla bih da je ovo lak koji ima Jelly crvenu bazu sa mnogo crvenog sitnog šimera što se vidi u prvom sloju. Nanošenjem drugog sloja dobijate potpunu pokrivenost pa ovaj lak ne bih zapravo okarakterisala kao Jelly. Očigledno ne umem da objasnim. :D
Uglavnom, nisam neki ljubitelj crvenog laka, ali je ovaj zaista poseban, i znam da će mi često biti na noktima. Prilikom skidanja se ne ponaša kao običan lak, malo se teže skida zbog ovog sitnog šimera, ali se takođe ni ne skida tako teško kao neki drugi lakovi koji u sebi sadrže šljokice.
Jako sam zadovoljna ovim lakom, njegovim izgledom, kvalitetom i brzinom sušenja.
Na fotografijama imam dva sloja laka i nemam nadlak.
Uz ove dve fotografije vam prilažem i jako kratak video snimljen pod veštačkim osvetljenjem da vidite koliko lepo sija. Inače u videu izgleda kao da ima neki narandžasti podton, ali je uživo to ipak malo hladnija crvena.




U ovom postu ipak nešto malo drugačije. Videli ste lak na fotografijama, sada ga možete pogledati i u kratkom videu. Sada samo zamislite koliko je lepši uživo! Predlažem da ovaj video pogledate u HD-u klikom OVDE.


Nadam se da vam se ovaj lak, post i video dopadaju, i hvala na izdvojenom vremenu, a svima koji slave želim srećan Božić!! :)

Share:

12 comments

  1. Obožavam ovaj lak, pokušavala sam da ga prikažem na blogu, ali nikako nisam uspevala potpuno realno da ga uslikam :/ Pravi praznični, šimer mu je fantastičan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, malo je teže. Evo na prirodnom svetlu je dobar ton, dok u videu nije pravi, ali je opet mnooogo lepši uživo. :)

      Delete
  2. Jedan od najdražih lakova, predivan, poseban i često na mojim noktima. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je vrlo brzo ušao u grupu omiljenih. Zaista jeste. :)

      Delete
  3. Boja je predivna! Bas je nekako u Novogodisnjem fazonu :)

    ReplyDelete
  4. Pravi Novogodišnji.
    Www.Makeupnroses.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Prelepo izgleda, boja je divna. :)

    ReplyDelete