Potrošeni proizvodi #4

Prikazivanje fotografija praznih plastičnih ambalaža ne zvuči ni malo privlačno ali smatram da postovi o potrošenim proizvodima zapravo predstavljaju neku vrstu konačnog utiska o svemu što sam u poslednje vreme koristila, i neke mini recenzije i moji utisci o proizvodima koji ne dobiju svoj poseban post na blogu. U nastavku čitajte šta to kupujem opet, a šta nije vredno datog novca.
Pripremite se, post je jako dugačak!




Bioten micellar water je proizvod o kom sam već pisala na blogu (ovde) i ne bih dužila. Zadovoljna sam njegovim učinkom i verovatno ću ga u nekom momentu kupiti ponovo. Ima previše micelarnih voda na tržištu pa ih stalno menjam.
Zoja Zec micelarna voda je nešto što više neću kupovati. Sasvim solidno skida šminku (recenzija ovde) ali ono što mi smeta jeste baš jak miris kao i cena, za koju mogu da dobijem mnogo više proizvoda od samo 200ml.
Garnier moisture + aqua bomb je ''sheet'' maska koju sam znala da želim da isprobam čim sam negde ugledala reklamu. Kupila sam ovu, i verziju za suvu kožu (o njoj drugom prilikom). Ova ima za cilj da hidrira kožu. Šta mi se dopada? Osećaj na koži je odličan, dok je maska na licu prijatno hladi, rekla bih da lepo i hidrira. Šta zameram? To što je maskica odlično natopljena ali u kesici ostaje mnogo proizvoda viška. Dopala mi se toliko da sam taj višak tečnosti presula u posudicu koju sam kasnije nanela na lice bez maske.
Collistar anti water talasso scrub je proizvod za čije utiske me nemojte držati za reč. Dobila sam tester nekada davno i iskoristila ga u dva ili tri kupanja. Prvo - u toku zime kada mi je koža bila ekstremno suva i tada sam imala utisak da mi nije mnogo pomoglo. Drugo - u toku leta kada su mi noge bile jako glatke, nakon korišćenja je ostavio prijatan (ali specifičan) miris kao i neka ''masniji film'' što je jako pozitivno. Uglavnom, možda se nekada odlučim da ga isprobam bolje i kupim full size pakovanje. Ono što vidim na internetu jeste da je njegova cena nešto manja od 40 evra, dok mi je negde u memoriji da sam čula da je kod nas oko 6000.
Fennel shea body butter je spas za moju suvu kožu, alergičnu i osetljivu kožu. Pisala sam već o njemu ovde i kupovaću ga dokle god se proizvodi.
bebe young care krema za suvu kožu opet, pisala sam više puta o ovoj kremi, obožavam je, i koristiću je uvek. Ono što je novo jeste da je ovaj brend od sada dostupan kod nas u dm-u.
Bioten skin moisture za suvu kožu je još jedna krema koja mi je savršeno odgovarala i planiram da je kupim opet.


Balea pitaya & cocos tečni sapun praktično pakovanje, lep miris, povoljna cena.
Avon senses spa, indian rituals - cardamom & sandalwood, zaista je znam šta me je navelo da pomislim da bi orijentalni mirisi bili prijatni tokom tuširanja? Jedva sam potrošila ovoliko pakovanje i reći ću samo - nikad više.
Balea gelove za brijanje zaista volim i prave razliku prilikom upotrebe brijača. Logično, veliko pakovanje je isplativije i duže traje, dok je malo praktično (miris ove verzije nije baš najlepši).
Loreal elseve extraodrinary clay šampon i balzam potrošeni, utisci ostali isti, a možete ih pročitati ovde.
Afrodita vanilla cream gel za tuširanje je jedan od najlepših koje sam probala i planiram sve njihove da probam


Syoss heat protector za kosu mi je trajao jako dugo pa je u tom smislu zaista isplativ. Sa druge strane stvarno nisam sigurna da li nešto radi tako da ga nisam ponovo kupila.
Nivea dvofazno sredstvo za skidanje šminke oko očiju i dalje obožavam, najbolji proizvod za uklanjanje šminke, definitivno.
Nivea antiperspirant fresh natural, samo njih koristim i nemam nikakve zamerke.
Loreal super liner perfect slim takođe obožavam, možda je malo skuplji proizvod u poređenju sa vremenom za koje ga potrošite ali i dalje najpraktičniji lajner koji sam koristila. Oba su potpuno potrošena, pisala sam o njima ovde.
Mali savet - držite ih u posudi ''naopačke'' tako da su aplikator/čep dole
Farmasi olovka za obrve (valjda), recenzija ovde, utisci nakon potrošene cele olovke - bila mi je super, boja odgovara i jako je praktična u žurbi (za mene to znači uvek, i u odnosu na senke i gelove za obrve)


White Glo pasta za zube odlična, koristim treće pakovanje, ono što mi je smetalo jeste što dolazi u pakovanju sa četkicom (koja mi se ne dopada). Sada konačno može da se kupi u nešto manjoj mililitraži i bez četkice.
TePe interdentalna četkica je savršena stvar! Ranije nikada nisam koristila ovakav tip proizvoda i mislila sam naravno da perem lepo zube. Međutim, koliko ova četkica pomaže u tom procesu, neverovatno je. Imam ih u zalihama i definitivno imaju svaku preporuku.
Dr. Best četkica je zapravo ta koju godinama koristim i ne planiram da je menjam
TePe četkica (medium) eventualo da kombinujem sa korišćenjem ove, kojom sam baš zadovoljna. Na prvo korišćenje mi je delovala kao dosta nežna, međutim nakon kraćeg perioda navikavanja odlično mi je odgovarala.
Colgate whitening pasta je ona koju kupujem kada ne uspem da pronađem White Glo a nestalo mi je. Inače sam specifična i mnoge paste za zube mi uopšte ne odgovaraju, dok je ova provereno okej. Ne mislim da utiče na belinu zuba.

To bi bilo to!

Share:

2 comments

  1. Kolika gomila. :D Imala sam ovaj Avon senses za tuširanje i isto sam ga jedva potrošila, bilo je zaista mučno, čini mi se da se mesecima razvlačio po kupatilu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da, ista priča. Jeeeedva sam se nakanila da ga potrošim do kraja. :D

      Delete