Grupna recenzija Aura noviteta - kontur paleta, lajneri i maskare

Da, Aura je opet izbacila novitete! Meni ovo postaje neverovatno, kojim tempom su u stanju da nas oduĆĄevljavaju novim proizvodima, i to kakvim! Moguće je da ste već videli neke od ovih komada ĆĄminke, moĆŸda i kupili ili probali, ali ukoliko se predomiĆĄljate, evo mojih utisaka da vas ubedim. ;)


Dakle, kao ĆĄto vidite na fotografijama, u pitanju je mala paleta za konturisanje, dva lajnera, od kojih je onaj u belom pakovanju namenjen za upotrebu kod osetljivih očiju kao i tri maskare, za različitim efektom koji daju trepavicama. Na fotografiji se takođe nalazi godiĆĄnji planer koji je savrĆĄeno osmiĆĄljen i dizajniran, kao i jako korisni ''sticky notes''. Oni su namenjeni saradnicima Aure, i neizmerno im hvala na divnom poklonu. ♥


Lajneri su tečni, sa veoma preciznom četkicom na vrhu. Nemam nikakvih problema sa nanoĆĄenjem, sem ĆĄto smatram da za ovakav tip lajnera treba pomalo veĆŸbe ukoliko niste iskusni. Bitno je da uklonite viĆĄak sa četkice, jer se lako moĆŸe desiti da nanesete viĆĄe proizvoda nego ĆĄto je potrebno. Lajner je izrazito crn, i nije mat. Ono ĆĄto sam primetila jeste da ukoliko prozvod zavrĆĄi na trepavicama, moĆŸe se desiti da vam to zasmeta prilikom nanoĆĄenja maskare (kao da ih blago slepi kada se osuĆĄi) pa u tom slučaju ili uklonite odmah viĆĄak ili raơčeĆĄljajte trepavice pre nanoĆĄenja. Ovo mi se desilo moĆŸda dva puta, kada sam testirala. Kasnije nisam imala tih problema. Takođe, čeơće koristim ovu verziju za neosetljive oči, i nije mi stvarao nikakav problem, niti iritacije. Oba nose naziv Wing it up.




Maskare koje je Aura ranije imala su meni bile sasvim dobre, i sećam se da sam oboĆŸavala onu koja je nosila naziv Volume. Povučeni su iz prodaje, a na ove nove se dugo čekalo. I, čekanje se isplatilo! Kao neko ko nema zahtevne trebavice, već prirodno dugačke, poprilično guste i uvijene, moĆŸda ćete misliti da nisam merodavna da komentariĆĄem, dok je sa druge strane loĆĄa maskara na trepavicama koje imaju potencijal neĆĄto ĆĄto nikako ne volim. Dakle, volim one koje izvlače maksimum od ovoga ĆĄto već imam. Tri nove maskare nose naziv Lift it upShape it up i Pump it up.


Lift it up maskara je najuĆŸeg pakovanja, najtanje četkice sa ravnomerno raspoređenim dlačicama. DeĆĄavalo mi se da nisam ludo zaljubljena u ovakve četkice, ali ovaj put to nije slučaj. Ovo je maskara koja će lepo razdvojiti vaĆĄe trepavice, učiniti da izgledaju uredno i prirodno, ali nikako suptilno. Kao ĆĄto napomenuh, nisam baĆĄ najmerodavnija da ocenim kakva je u podizanju trepavica, ali svakako ne radi suprotno. Rekla bih da je nadogradiva, ukoliko ĆŸelite viĆĄe volumena.



Shape it up maskara je, po mojim kriterijumima, standardne četkice, i ona koja bi verovatno svima odgovarala. Kada sam ih sve prvi put isprobala, ova mi se najviĆĄe dopala. Daje malo viĆĄe volumena od prethodne, ali trepavice nisu tako raơčeĆĄljane kao kod prethodne. Verujem da na to utiče i činjenica da su maskare nove, pa su malo vlaĆŸnije.



Pump it up je najveća maskara, sa najvećom četkicom. Na fotografiji se jasno vidi kako je zaobljena. U prvi mah mi je bila favorit, ali ono ĆĄto sam joj zamerila jeste ĆĄto je novija, pa viĆĄe proizvoda izađe, i ukoliko predugo nanosite maskaru, odnosno viĆĄe puta prelazite preko trepavica, moĆŸe se desiti da ih malo ulepite. Naravno, to je slučaj inače i sa drugim maskarama, ali ova ima veću četkicu, pa je potrebno imati malo veĆĄtine u nanoĆĄenju, bar iz mog iskustva. Zadovoljna sam izgledom trepavica.



Paleta za konturisanje je verovatno najpopularniji proizvod. Kada sam čula da je u planu da se izbaci na trĆŸiĆĄte, jako sam se obradovala. Moj primerak je u nijansi Fair (postoji joĆĄ jedna, tamnija), kako sam trenutno jako bleda. SadrĆŸi četiri nijanse, od kojih je jedna blago ĆŸućkastog tona, za setovanje pudera, druga je hajlajter, treća svetlija braon nijansa bronzera i poslednja tamnija braon nijansa za konturisanje. Prvi utisak mi je bio kako ova paleta nije najbolje pigmentovana i kako mi je ''preblaga''. Nakon nekog vremena sam promenila miĆĄljenje i ono ĆĄto definitivno tvrdim jeste da je ovo idealna paleta za svakodnevnu upotrebu. Hajlajter je nadogradiv i ima blagi rozikasti odsjaj, ali ne previĆĄe hladnog tona. Nijansa za setovanje je idealna, kao i nijansa za konture. U zavisnosti od toga koju četkicu koristite, moĆŸete dobiti suptilnije, ili neĆĄto jače linije konture. Kada je nijansa bronzera u pitanju nisam sigurna koliko mi ona odgovara, rekla bih da se skoro pa stopi sa mojom bojom koĆŸe, odnosno nije preterano vidna. Ali hej, to znači da ne moĆŸete preterati! ;)










Ơta vam od ovoga preporučujem? Pa, svakako sve! Ukoliko vam je potrebna nova maskara ili lajner, dajte ơansu ovim novitetima, sigurna sam da će vam se dopasti. A paleta je neơto ơto morate imati. :)


Share:

18 comments

  1. Divan post iprelepe slike. Bas mi je trebalo ovo da procitam...

    ReplyDelete
  2. Divno kao i slike, maskare su mi najprimamljivije i koja im je cena, da li su nesto skuplje od prethodne kolekcije? Blog ti je divan samo napred :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! :) Kako vidim trenutno na Lilly Online Shop-y, maskare su na sniĆŸenju, između 600 i 800 dinara. :)

      Delete
  3. Shape it up maskarom sam oduơevljena, nisam očekivala da je toliko dobra. Potpuno iznenađenje. 😍 Divan post, kao i svaki prethodni.

    ReplyDelete
  4. Svaka čast kako su dobre fotke. Slabo koristim ove proizvode. NajviĆĄe mi se sviđa Lift it up i vrv ćuje potraĆŸiti da kupim i da je isprobam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da će ti se dopasti. :) Hvala ti puno!

      Delete
  5. Katarina draga, zaista si predivna. Prvi put sam na tvom blogu,i malo je reci da sam oduseveljena, sto tvojim dizajnom i urednjem istog, sto postom. Ova recenzija je sjajna, jako zanimljivi proizvodi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! :) Jako mi je drago da to čujem. :)

      Delete
  6. Divna recenzija! Jako lepo si predstavila sve proizvode. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  7. Prvi put sam na tvom blogu i baĆĄ mi se dopada. Pre svega, dizajn je predivan, imaĆĄ odličan stil pisanja, vidi se da ulaĆŸeĆĄ dosta truda i fotografije au ti vrhunske! OduĆĄevljena sam i samo tako nastavi! Zapratila sam te, pa ako ĆŸeliĆĄ pogledaj moj blog i uzvrati ako ti se dopadne moj sadrĆŸaj. :)

    http://styleonfirstplace.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo mi je drago da tako misliĆĄ, hvala ti. :)

      Delete
  8. Prvi puta na tvome blogu. Malo je reći da sam zadivljena. Fotografije su neơto na ơto sam uvijek ljubomorna, kao i ơto sam kod tebe. Sviđa mi se koliko se trudiơ detaljno opisati svaki proizvod i vjeruj mi da se sav trud vidi.

    my-world-hanna.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Mnogo mi znače ovakve reči i jako mi je drago da tako misliơ! :) <3

      Delete