Gradient - Floral Design // MATCHING MANICURES

Zdravo! Tema današnjeg usklađenog manikira je Gradient manikir. S obzirom da sam ljubitelj proleća i nešto viših temperatura, ovaj manikir je pravi prolećni. Gradient je nešto što sam više puta radila na blogu, a to možete pogledati OVDE. Danas sam se ipak odlučila za nešto malo drugačije, i nešto što do sada nisam radila. U pitanju je pečatiranje, tako da je baza jedna boja, a sam pečatni motiv prelaz između dve nijanse. Ukoliko vas zanima šta sam sve koristila i kako sam to postigla, nastavite sa čitanjem. :)


Prvo sam nanela dva sloja Golden Rose Wow #01 laka, a nakon toga sam na nokte pečatirala cvetni motiv u dve nijanse tako što sam na pločicu nanela Golden Rose Rich Color #22 na jednu polovinu motiva, a Eveline niniMAX #939 na drugu. Grebalicom, koja dolazi u pakovanju sa pečatom, sam odstranila višak laka tako da ne mešam dve boje sa pločice, dakle ako je motiv pravougaoni, posmatran vertikalno, povlačila sam od levo ka desno po kraćoj strani. Pečat* ima providni silikon, a na drugoj ivici je otvoren, što je savršeno kada je centriranje pečata u pitanju. Kada sam počela da pečatiram od kažiprsta zaboravila sam da nanesem Peel Off tečnost, ali sam to ispravila na sledeća dva prsta. I to je to! Manikir je bio gotov za svega par minuta, a ispao je sjajno!


Kao što vidite, Peel Off Tape je namenjen da se zaštiti predeo zanoktica oko nokta kada radite manikir koji je malo više neuredan. Ono što sam ja koristila je sa sajta Born Pretty Store i možete ga pogledati na ovom linku - http://goo.gl/oKFN6B. Recenziju sam već pisala (http://goo.gl/MwwDFJ) ali želim da dodam još nešto. Naime, u današnjem manikiru sam odlučila da ne mackam previše i ne nanosim ovo u debelom sloju, već da iz jednog ili dva poteza nanesem četkicom ono što sam izvukla iz bočice, da ne umačem opet. I to se pokazalo kao najbolje. Kada sam završila sa pečatiranjem odlepila sam tračice u jednom potezu bez ikakvih problema. Tako da je moj utisak sada još bolji i shvatila sam kako se najbolje koristi.


Pločica koju sam koristila je ova sa fotografije, takođe sa sajta Born Pretty Store, i nju možete pogledati na ovom linku - http://goo.gl/J1w1yF. Nisam baš iskusna da ocenim, ali po mom mišljenju je solidno urezana i nisam imala nekih većih problema, sem onih nastalih usled mog neiskustva. Malo se teže čisti jer ima dosta sitnih detalja, i ovo izgrebano na njoj što vidite je posledica metalnog grebača kog nikako ne preporučujem.



Kratka recenzija pečata - kao što sam već napisala, sam pečat je providne boje, kao i plastika, a drugi kraj je otvoren, odnosno lepo vidite kako pečatirate. To smatram sjajnom idejom jer nemate brige da li će vam motiv biti krivo postavljen, što ne bi bilo lepo kod nekih linijskih, ili geometrijskih npr. Silikon na vrhu je jako mekan i, u odnosu na prethodni pečat koji sam imala, to je mnogo bolja opcija. Čak nema potrebe da vrtite pečat preko nokta, već je dovoljno mekan da samo stisnete na sredinu i motiv će se lepo preneti sve do ivice nokta. Dosta je lepljiva površina, pa preporučujem da pazite i čuvate ga u kesici u kojoj je došao, da se ne bi prljao. Grebač koji dolazi uz njega je plastičan, i mnogo bolje obavlja posao od metalnog i sa njim sam jako zadovoljna. To bi ukratko bilo to o ovom proizvodu, a ja mislim da neću isprobavati druge pečate jer sam pronašla savršen. Takođe je sa sajta Born Pretty Store i možete ga pogledati na ovom linku - http://goo.gl/iKyzaK.





I to bi bilo sve za danas, meni se manikir jako dopada, a nadam se i vama! Ukoliko odlučite da poručite nešto sa Born Pretty Store sajta možete iskoristiti moj kupon kod KOMAX31 za 10% popusta na proizvode koji nisu sniženi.

*proizvod sam dobila na iskrenu recenziju



Takođe obavezno pogledajte šta su druge devojke uradile na ovu temu:


Share:

27 comments

  1. Odlicno je ispalo, svaka cast :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! Rekla bih da je ovo najuspešnije pečatiranje do sada. :)

      Delete
  2. Prelepost! Posebno mi se dopada što si preskočila maleckog. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno puno!! Činilo mi se da bi bilo previše. :)

      Delete
  3. Divno si ovo uradila. Baš, baš mi se sviđa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je jako drago što tako misliš. :) Hvala ti.

      Delete
  4. Replies
    1. Drago mi je ^^ A hoću li dočekati tvoj blog? :D

      Delete
  5. super je manikura :D divne i njezne boje a tako zavodnicke :D

    ReplyDelete
  6. Tako su elegantni i girly. Jako mi se svidjaju. :)

    ReplyDelete
  7. super ste? golden rose koji broj lak za nokte i lepak za zanoketica gde kupi ja sam bio sam trazi nema lilli-ju i bilo svuda nema

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čini mi se da sam sve napisala u tekstu. :)
      Bazni lak je Golden Rose Wow #01, crveni Rich Color #22. Zaštitna tečnost za zanoktice ne postoji kod nas i ne može se još uvek nigde pronaći, ali možeš pogledati sa ovog sajta, ostavila sam link u tekstu.

      Delete
  8. I nama se dopada. :) Savrseno si ovo izvela!

    ReplyDelete
  9. Predivno si ovo izvela i noktići su ti baš krasni. :))

    ReplyDelete
  10. Jako mi se sviđa!!!
    Moram priznati da još uvijek nisam isprobala pečatirati gradient uzorak...
    Ali prije nego se upustim u te vode, svakako planiram nabaviti neku peel off bazu da si olakšam čišćenje nereda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E ako se tebi sviđa, znam da je odlično ispalo! :D
      I meni je ovo prvi put, super mi je ideja. :)
      Obavezno, baš olakšava ceo postupak! :)

      Delete