Ljubičasto // MATCHING MANICURES

Tema današnjeg usklađenog manikira je ljubičasta boja. Iako mi je većina boja do sada bila potpuno okej, ljubičastu boju smatram veoma nosivom u raznim nijansama i čini mi se da mi lepo stoji. Nažalost, moji nokti nisu baš u najboljem stanju (a ni zanoktice :( ) pa se izvinjavam na tome, ali nisam imala vremena za drugi manikir, a volela bih da učestvujem u svakom zadatku.
Kao što možete videti odlučila sam se za pečatiranje i ovaj put je takođe bilo ne tako uspešno. :D
pečat nije lepo pokupio lak, na trećem noktu sam muški pritisnula i razmazala sliku, a na sve to, IBD nadlak je najgori izbor kada je nail art sa lakovima u pitanju. Akrilne boje nije razmazao, ali lak potpuno. Sad ustvari shvatam da mi treba novi nadlak i ne znam za šta ću korisiti ovaj trenutno.





Koristila sam BornPretty Store pečatni lak (OVDE) i njihovu pločicu (OVDE), a baza je Golden Rose WOW! #62. Kao što sam rekla, nadlak je IBD Air Dry Topcoat i nikako ga ne preporučujem u slučaju da radite nailart.
Za pločice nisam ekspret, ali sam uspela nekako da se snađem u svim prethodnim pokušajima pečatiranja. Mislim da je nekakva plastična kartica mnogo bolja nego grebalice koje se inače koriste uz pečat (bar kada su u pitanju ove koje sam ja probala). Sasvim fino se čisti.
Obećavam, sledeći manikir je puno bolji! :)







Ukoliko odlučite da naručite nešto sa ovog sajta možete iskoristiti moj kupon kod KOMAX31 za 10% popusta na proizvode koji nisu sniženi.


Ne zaboravite na nagradnu igru koja još uvek traje gde možete osvojiti i neke sitnice za nokte!



Pogledajte šta su to druge blogerke uradile na ovu temu:


Share:

16 comments

  1. Meni se dopada i ovako, kao sto ti kazes neuspjesno. Nekako izgleda kao da si htjela da tako ispadne! Nijansa ljubicaste je zaista divna :D

    ReplyDelete
  2. bas je lijepa ljubicasta nijansa :D mozda samo da pokusas drugi lak za pecatiranje pa da izgleda ljepse ali meni se i ovako dopada :D daje neki poseban efekt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije do laka, ako misliš na neuspeh. :D A hvala ti. :)

      Delete
  3. Super mi je ova nijansa ljubicaste. :)

    ReplyDelete
  4. Čudi me da ti je Air Dry razmazao sliku jer meni je sasvim okej preko pečatiranja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo i manikir koji trenutno imam na noktima mi je razmazao.

      Delete
  5. Jako lepa nijansa, imam sličnu (ako nije i ista) u Rich Color verziji. :)

    ReplyDelete
  6. šteta što te nadlak nije slušao, ali manikura ni ovako ne izgleda loše, sviđa mi se :D

    ReplyDelete
  7. Lijepa je manikura, bez obzira kaj te zeznuo treći noktić. :) Kombinacija boja mi je idealna. :) I slažem se s tobom da je bolje koristit neku karticu, umjesto grebalice, jer grebalica može ošteti pločicu, meni je Essenceovu zgrebala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma nisu baš ni prva dva sjajna. :D Baš na nju i mislim, očajna je.
      Hvala ti. :)

      Delete