Aura Liquid Illuminator

Sigurna sam da ste do sada već svi čuli za ovaj proizvod, ali definitivno zaslužuje još jedan post.
Poznato vam je da Aura redovno izbacuje neke novitete i ovo je jedan od njih. Kako su mnoge blogerke pisale o ovome, ja sam samo čekala Ilonin post (prvenstveno zbog toga što obe imamo suvu kožu) i verujte mi, nikada nisam tako brzo kupila neki proizvod u smislu da je prošlo možda dva dana između njene objave i moje kupovine.


Proizvod dolazi u crnoj kartonskoj kutiji dok je bočica je staklena i sadrži 10ml. Sastav možete pročitati na donjoj fotografiji, a moja nijansa je Sunlight. Pored ove, postoji još jedna.
Što se pumpice tiče, u početku sam imala problem da proizvod izađe. Pritiskala sam je jako dugo i ništa se nije dešavalo. Znam da je to normalno kada je proizvod nov, ali mi se ovo učinilo kao previše muke. Kasnije, tokom korišćenja, rekla bih da pumpica radi 5/1. Da objasnim. Prvi, drugi, treći...peti put če raditi normalno, izaći će sasvim dovoljno proizvoda, dok će šesti put biti problem. Kao da se proizvod zaglavi pa je potrebno pritisnuti je nekoliko puta, ali nakon toga izađe mnogo iluminatora, i to uvek završi svuda oko mene, nikad na mestu ugde sam želela, kao da je pod pritiskom. Ne znam da li me razumete, ali me zanima da li se to samo meni događa ili je to slučaj i sa vama koje ste ga probale??



Uglavnom, da se vratim na sam proizvod. Opisala bih ga kao pravu krem/bež boju sa najsitnijim zlatnim česticama koje nažalost nisam uspela da uhvatim aparatom. Ja nanosim ovaj proizvod poslednji, kada završim sa ostatkom šminke, i to tako što prvo nanesem na prst, njime na mesta koja želim da naglasim a onda blendam sa omiljenom Real Techniques Expert Face Brush (koju povremeno koristim i za nanošenje tešnog pudera, u kamenu, setovanje, korektora, kontura itd...).
Ako mene pitate, sa ovim proizvodom ne možete da preterate. I ovo je definitivno nešto što ću uvek iznova kupovati.






Ovaj proizvod možete pronaći u Lilly-ju, dm-u, kao i ostalim manjim parfimerijama koji drže Auru, a cena se kreće oko 700 dinara.

Nadam se da vam se ovaj post dopao, pišite mi kako vam se čini ovaj proizvod, i još jednom hvala na izdvojenom vremenu. :)

Share:

8 comments

  1. Replies
    1. Ja imam dosta suvu kožu i meni to nije predstavljalo problem kod ovog proizvoda. Naravno podrazumeva se da redovno hidriram kožu, stavim odgovarajući puder itd. :)

      Delete
    2. Iluminatori nemaju veze sa tim kakvu kožu imaš jer ćeš svakako ispod prvo staviti tečni puder (ili u sam puder) pa na njega utapkati iluminator a osim toga radije će ga koristiti neko ko ima suvu ili normalnu kožu jer masnokošcima verovatno ne treba dodatnog sjaja. Ja obožavam nijansu Glamglow <3 L.

      Delete
  2. Nisam do sada videla ovaj proizvod i nikad nisam koristila proizvode tog tipa ali sigurno cu ovaj da probam :) <3

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Mislim da ga obožavaju svi koji ga imaju jer je odličan proizvod! :)

      Delete