NYX soft matte lip cream - Abu Dhabi

Sigurna sam da ste sve već čule za ove čuvene tečne mat karmine od NYX-a. Ja sam ga tek sada prvi put isprobala, zašto, ne znam. Odlučila sam da proizvode za usne kupujem isključivo ukoliko ću ih redovno nositi jer zaista nema potrebe da samo stoje. Uslovi za kupovinu su prvenstveno boja. Jednostavno mi ne stoje narandžaste, roze, koralne nijanse. Ili se bar meni ne sviđa. U omiljene spadaju nude, braon boje. Takođe, ne nosim bilo kakvu vrstu ruža koji ostavlja tragove prilikom poljupca. Okej, ovim isključujem sve proizvode za usne, ali vam pokazujem jedan koji je skoro pa savršen. :D





Nijansa je prelepa, i svakako jedna od onih koju možete nositi na sve. Karmin je mat i to vam govori da će možda malo isušiti usne, ali meni to nije bio problem jer se trudim da ih negujem. Što se trajnosti tiče, mogu da jedem, pijem i neće ostavljati tragove. Popravka nije neophodna, ali svakako je vreme između nanošenja i popravljanja znatno duže u odnosu na druge karmine.


Aplikator je takav da se jednostavno i precizno nanosi ali imam utisak da pokupši malo proizvoda i da morate iz više puta da ga mažete. Na donjoj fotografiji vidite kako izgleda na usnama.


Da li ste probali ovaj prozvod i koja nijansa vam se najviše dopada?
Hvala na izdvojenom vremenu! :)

Share:

12 comments

  1. Kako ti lepo stoji ova nijansa prema tenu, mene ove boje unište skroz :/ Imam 4 ova NYX mat tečna ruža, najdraži mi je San Paulo, odlična mi je boja i ne mrda sa usana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. I ja sam mislila da mi loše stoje, ali sam uspela da pronadjem baš pravu. Ta nijansa je baš lepa. :)

      Delete
  2. Nijansa je jako lijepa :) Divno ti stoji ^^

    ReplyDelete
  3. Prelijepa boja, meni su također najdraže nude nijanse i najviše ih nosim. Ne pronalazim se u nekim drugim nijansama, mada ih znam nekada nositi čisto radi promjene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam stvarno probala, ali ne ide. Potpuno te razumem. :)

      Delete
  4. Pristaje mu naziv potpuno, prelep je! :)

    ReplyDelete
  5. Uh prelepa je, ja isto volim nude i braon nijanse i mislim da mi najvise stoje. Ova je divna, moracu da probam :)

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete