Oh so special!

Na mojoj listi želja se našao ovaj proizvod i to je dugo stajalo na posebnoj stranici na blogu. Ta lista je bila isključivo za mene, ukoliko vidim neki proizvod, pročitam recenziju i dopadne mi se, onako, da ne zaboravim. :D Poznavajući druga, planirala sam da je uklonim, ali je bio brži od mene. :D




Svaka recenzija koju sam čitala je započela rečima da je paleta mala. Ne znam šta je to što vara oko na fotografijama, ali da, manja je nego što očekujete. :D Možda bih mogla da je uporedim sa Note telefonom?
Ukoliko sam dovoljno upućena, ova paleta spada u standardnu postavku, a ne u limitirana izdanja.


U pitanju je tvrda plastika na kojoj se vide otisci i brzo se prlja. Moja se nešto teže otvara, ne znam da li je inače takva. Kada se otvori, u njoj se nalazi 12 senki od po 1g, sunđerasti aplikator koji je meni neupotrebljiv i ogledalo koje zauzima celu površinu palete što je sjajna stvar!


Preko senki se nalazi plastika na kojoj su ispisani nazivi nijansi. Primećujem da mnoge devojke kod većine paleta kao manu navode da nema dovoljno mat senki, što kod ove nije slučaj. Na fotografijama se jasno vidi. Mat su: Bow, Ribbon, Pamper, The Mail, Boxed, Wrapped up i Noir.
Ostale sadrže dosta šimera i šljokica, ali nisu jedne od onih koje se rasipaju na sve strane, ili one koje imaju šimer samo na gornjoj površini dok ne zagrebete dovoljno. Ne znam kako bih to opisala, kao da su masne, mekane. Nešto približno 'foil' efektu?


Ne bih ovo nazvala manom ni zamerkom, ali se senke mrvicu rasipaju. Zapravo ne rasipaju, recimo da bi bolji opis bio - paleta i senke su potrošive. Veoma je moguće da ćete dotaći dno svakoj pre nego što prođe 6 života. :D


Neću pisati o svakoj nijansi posebno jer za sve važi da su odlično pigmentovane, da se odlično blendaju i da ne treba preterivati sa količinom proizvoda koju uzimate, jer kao što rekoh, odlično su pigmentovane.
Bow je jako svetla senka koja jedina, što zbog same nijanse, nije baš najbolje pigmentovana i nju nanosim na predeo ispod obrva. Kada sam probala Ribbon uplašila sam se koliko je pigmentovana, bukvalno. Gateau mi je omiljena nijansa, priznajem!


Celebrate me podseća na najtamniju nijansu iz NAKED 3 palete. Jako tamna, gotovo crna senka sa pink, ljubičastim šimerom. Boxed i Wrapped up su svakako nijanse koje ću najviše nositi. A što se nijanse Noir tiče još nisam probala crnu senku koja se toliko dobro blenda.


Imate sve preporuke za ovu paletu i sigurna sam da ću probati još neku jer mislim da imaju odličnu ponudu. Ukoliko uzmem u obzir kvalitet i cenu koja se kreće između 10 i 15e, u zavisnosti kako je nabavljate, mogu slobodno da kažem da je najbolja/najisplativija stvar koju posedujem.

Recite mi da li ste probali neku Sleek-ovu paletu i kako vam se dopadaju?
Hvala na izdvojenom vremenu! :)

Share:

26 comments

  1. Mnogo, mnogo volim ovu paletu! Savršen izbor nijansi koje se odlično kombinuju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš to! :) Meni tako predivno idu Noir i Gateau zajedno :)

      Delete
  2. Imam je i prezadovoljna sam. Planiram da kupim jos neke sleek palete, zaista su super :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe. :) Meni Arabian Nights deluje jako lepo. :)

      Delete
  3. meni je to najdraza paleta od svih, tko god u sleek-u slagao ovu paletu svaka mu cast :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I dalj ese najčešće hvatam za Naked 3, ali ovu sam tek dobila, videćemo. :D
      I da, slažemo se u potpunosti. :)

      Delete
  4. I ja sam se iznenadila koliko je mala... Poredjenja radi manja je od Milka cokolade od 100 gr :) a ja sam ocekivala da je bar kao milka :)
    Obozavam ovu paletu! :)

    ReplyDelete
  5. Imam 4 kod kuce ... i sve i jednu obozavam ... odlicne su ... kvalitet i cijena im je po mom misljenju jedna od najboljih na trzistu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno se slažem sa tobom. Mislim da za taj novac nema ništa bolje. :)

      Delete
  6. Prelepa paleta, bas mi se dopadaju nijanse. :)

    ReplyDelete
  7. imam je i ja i isto mi je dugo bila na wl. nego swatcheve bow i pamper moj aparat nemoze nikako uhvatit koliko su svjetle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa Bow se skoro i ne vidi uopšte. A Pamper baš malo :/ Zato su sve ostale fantastične pigmentacije.

      Delete
  8. Nemam je, ali sam je vidjela uživo i baš je malena xD Imam rumenilo, i ono je baš maleno, ali jako pigmentovano i nepotrošivo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda da su svi Sleek proizvodi odlično pigmentovani. :D Mada ja imam utisak da ću uspeti možda da 'potrošim' ovu paletu. :D

      Delete
  9. Ja za sad imam jednu Sleek i na listu pored ove tvoje su bar još dve :D Stvarno su divne paletice vredne svake pare! Jako mi se sviđaju Wrapped up i Celebrate nijanse <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ne smem da pogledam sve palete jer će se pola naći na listi. :D Wrapped Up je odlična za popunjavanje obrva u mom slučaju, a Celebrate je predivna, slažem se. :)

      Delete
  10. Divna je! Super post <3

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  11. Divna palete i divne boje! Super je što ima i matt i shimmer senke :) xx Maja
    - http://majasmuffin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Predivna je, sviđa mi se što su sjenke tako raznovrsne :) Meni se jako sviđa i Au Naturel, luda sam za nude nijansama, i Storm i još puno njih! Bankrotirat ću radi tog Sleeka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, prelepe su. :) Uh, ja se za sad kontrolišem. :D

      Delete