Golden Rose #59

Danas vam pokazujem jedan od najlepših lakova iz moje kolekcije, a ujedno i jedan od najnovijih. U pitanju je Golden Rose #59 lak iz Holiday kolekcije. Kupila sam ga sasvim slučajno, u lokalnoj parfimeriji jer me je u tom momentu uhvatilo neko praznično raspoloženje. :D I drago mi je da nisam pogrešila, jer sam zaljubljena u ovaj lak. Iskrena da bude, pravi opis za njega nemam, jer je veoma specifičan. Ukoliko lak stavim pored nečega što je crvene boje on ima neku ciklama boju, dok je pored bilo čega što ima roze tonove potpuno crven. Bazna boja mi je totalno fantastična, ali ono što je posebno jeste gomila ovih najsitnijih šljokica u zlatnoj boji. Znam da mi nokti nisu baš reprezentativni, ali situacija se polako menja, period pucanja mojih noktiju je, nadam se, gotov bar za sada. :D
I za kraj, verujte mi da fotografije nisu dočarale ni polovinu lepote ovog laka.

Kako se vama dopada? Imate li neki lak iz ove kolekcije?
Ja sam pretražila internet da vidim koje sve nijanse postoje i mislim da ih želim SVE. :D

Hvala vam na izdvojenom vremenu! :*

Share:

16 comments

 1. I meni se sviđaju skoro pa svi lakovi iz ove kolekcije, ali za sad imam samo jedan jer su, eto, malo skupi kod nas :D Iako crvena nije moja boja, ovaj lak zbilja prekrasno izgleda na tvojim noktima <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja mislim da sam ja jedina koje NE nailazi baš tako često na sve te divne Golden Rose lakove. :D
   E pa nije ni moja baš, veruj mi da imam svega 4, 5 crvenih lakova. :D Ali ovaj me baš baš oduševio. :) Hvala ti punooo ♥

   Delete
 2. Joj, druga fotografija mi je tako fantastična. <3 Sam lak jako podseča na catrice 03 shooting star crushed crystales. Puno pozdrava iz Slovenije :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I meni je omiljena. :) Hvala ti puno! ♥ Da, izgledaju slično, samo ovaj ima baš izražen taj zlatni šimer/šljokice čini mi se. :)
   Pozdrav i za tebe! :)

   Delete
 3. A joj, obožavam lakove sa šljokicama! Međutim, uglavnom volim da mi samo dva nokta na ruci budu namazana njime ili ga stavim kao frenč. Obično mi bude preterano ako su svi nokti šljokičasti, ali ovaj lak izgleda odlično ovako! Jako mi se sviđa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I ja! :) Tu se slažemo, uglavnom i tako nosim šljokice, a jedan od razloga je što se teško skidaju. :D
   Drago mi je da ti se dopada! :)

   Delete
 4. Jako lepa boja. :) Nisam nikada probala GR lakove, najsličnije što imam je OPI Magazin Cover Mouse, mada je on malo crveniji,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Predivna. :) Da, vidim, baš je crveniji, ne vuče na te neke roze tonove kao ovaj. Probaj, verujem da će ti se dopasti. :)

   Delete
 5. Veoma je lep. Isprva mi se učinilo da je #56. Deluje mi baš slično. GR Holiday se pokazala kao jedna od bolji linija teksturaca.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kada sam kucala tekst, bočica nije bila pored mene i nisam bila sigurna koja je nijansa, pa sam potražila na internetu i videla da imaju tri dosta slične, čini mi se. Iako sam probala samo ovaj, po njegovom kvalitetu bih mogla da se složim sa tobom. :)

   Delete
 6. Vauuu, mnogo je kul. Nisam fan crvene boje ali ovaj lak stvanroizgleda divno. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nisam ni ja, ali je baš poseban, zar ne? :)
   Drago mi je da ti se dopada. :)

   Delete
 7. Prelep je! Ova njihova linija ide čak i iznad Rich Color kolekcije zbog finiša.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Potpuno se slažem! :) Imam samo ovaj jedan iz Holiday kolekcije, ali ću je ubrzo dopuniti! :)

   Delete