New In #8

Nije prošlo mnogo vremena od poslednjeg posta o novitetima ali već pišem sledeći. Konačno sam završila sa svim obavezama oko fakulteta i odlučila da sebe počastim malim šopingom. :)


Posetila sam Alexandar Cosmetics, dm, Home centar...


Ušla sam u Lilly u potrazi za sasvim drugim proizvodom, a izašla sa Body Resort gelom za tuširanje. Nisam odolela lepom pakovanju kao ni mirisu manga. Zatim su tu Pantene šampon i balzam iz Oil Therapy linije. Divnog su mirisa. U dm-u je bila neka akcija pri kupovini Nivea dezodoransa tako da sam po ceni od 244 dinara dobila i ovaj mali, ''travel size''. Slaba sam na Niveine proizvode i imam ih u velikom broju, tako da mi nije trebalo puno vremena da odlučim da isprobam ovaj proizvod za suvu i osetljivu kožu.


Dozer za tečni sapun kao i držač za običan su bile stvari koje su nedostajale u mom novom kupatilu, a ove specifične boje su mi zapale za oko još davno. Kupljeni su u Home Centru, u Ušću. Balea tečni sapun sa mirisom nektarina namenjen za točenje u ovakve dozere je predivnog mirisa, i to po veoma niskoj ceni.


Nakon što su mi moje prve Ardell trepavice izgubile svoj oblik te sam ih bacila, odlučila sam da ponovim kupovinu, ovaj put su to Natural Wispies Black. Nosila sam ih pre neko veče i stvarno sam prezadovoljna. Turpija i divnoj žutoj boji, jer volim ovakve vesele. Balea vlažne maramice za skidanje šminke je kupovina koju sam ponovila. Zadovoljna sam i veoma su praktične za putovanje. Eveline Tanning Accelerator sam kupila u nadi da ću videi neko sunce ovog leta, no dobro. Čekaće neku drugu priliku da ga isprobam. I poslednja stvar sa ove fotografije je Alverde ulje za lice sa mirisom divlje ruže. Dugo sam razmišljala da li da kupim ovaj proizvod. Zapravo sam pošla po Dr. Pasha bademovo ulje, ali za cenu od nešto preko 1.700 dinara morala sam još da razmislim. Kao zamenu za to sam odlučila za početak da isprobam jeftiniju varijantu (oko 400 dinara, ako se ne varam). Zaista sam zadovoljna i verovatno ću pisati poseban post, a Dr. Pasha će sačekati dok se ovo ne potroši.


I najslađe za kraj, zar ne? :) Tu je novi Butter ruž u nijansi Taffy, koji je inače na mojoj listi želja. Tu je i nova Maybelline maskara, po meni najbolja koju sam ikada probala. Takođe planiram uskoro da napišem poseban post jer sam probala mnoge druge, i opet se vratila ovoj. Essie lakovi su bili na sniženju, a to se po mom mišljenju ne propušta. Odlučila sam se za ovu predivnu roze nijansu pod nazivom Romper Room. W7 In The Buff paletu sam kupila na popustu, za 1100 dinara, uz koju je išao i ovaj providni sjaj sa lampicom i ogledalom, nešto kao Whitening Lightning sjajevi. Pored palete je nova Blush četkica, pod brojem 16B, meni idealna za nanošenje senke na središnji deo kapka.

To bi bilo to od mojih trenutnih favorita. Da li vi koristite neke od ovih proizvoda?
Hvala na izdvojenom vremenu! :)

Share:

28 comments

  1. Raj za oci. :D
    Toliko divnih proizvoda! :3
    Imam jedan Nyx Butter ruz, fenomenalan je! I Pantene, cela ta linija je ekstra! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako nekako. :D
      Da, baš mi se dopadaju! :) A sa Pantene maskom sam posebno oduševljena. :)

      Delete
  2. Vau! Ovo bas i nije mali soping. Svasta lepo si kupila. Cekam recenziju maskare. Nisam je nikad probala a volim inace Maybelline maskare. Uskoro ce mi trebati jedna. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inače prikupim stvari od prethodnih par poseta prodavnicama, a ovo je bukvalno bio dan za danom. :D
      Onda ću se potruditi da je uskoro napišem! :) Koristila sam isključivo Maybelline, pa sam u zadnjih par meseci ipak odlučila da probam i neke druge, ali se vratih ovoj! :)

      Delete
  3. Body Resort je tako vesela linija :) Ja sam kupila onaj ljubičasti sprej, ceo avgust sam se njim prskala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, stvarno. :) Divna su im pakovanja. Za početak sam odlučila da probam ovo, ali sam sigurna da će se naći još nešto u mom kupatilu.

      Delete
  4. I ja se uvijek vraćam Maybelline Colossal maskari, nema joj zamjene definitivno.
    Što se ostalih noviteta tiče, mogu reći da si se baš lijepo počastila. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zavisi naravno ko šta očekuje od maskare, i kakve su mu trepavice, ali ja sam sebi još jednom potvrdila da je najbolja. :)
      Da, bila je uspešna kupovina. :D

      Delete
  5. Divna kupovina,gde si uzela W7 paletu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod Ivone na blogu (http://sarenebocice.weebly.com/blog/avgustovska-kupovina-i-prvi-utisci) sam pročitala da se može naći na sajtu zumzi.com
      Kupila sam je ovde: https://www.zumzi.com/sr/in-the-buff-paleta-od-12-senki-1100din-poklon-sjaj-za-usne.html
      Nažalost, ponuda je istekla.
      Može se naći po punoj ceni u Glam radnji na Novom Beogradu:
      http://glam.co.rs/

      Delete
  6. i mene zanima gde je uzeta w7 paleta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupila sam je preko ZUMZI.COM popusta. Ponuda je nažalost istekla. A paletu po punoj ceni možeš ovde da pronađeš: http://glam.co.rs/
      :)

      Delete
  7. Nivea emulzija za umivanje je odlična! Odstranjuje šminku, ne isušuje i mislim da je najbolji Nivea proizvod koji sam probala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za sada sam je samo jednom probala. Divan je osećaj na licu i super miriše. :)
      Nadam se da će se i meni dopasti kao i tebi! :)

      Delete
  8. Baš lepe stvarčice. :) Gde je sniženje Essie lakova i gde si uzela W7? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essie lak sam uzela u dm-u na onim policama gde stoje sniženi proizvodi po ceni od oko 475 dinara ako se dobro sećam. A paletu sam kupila na popustima preko sajta ZUMZI.COM, ponuda je nažalost istekla, ali po punoj ceni je možeš naći na njihovom sajtu: http://glam.co.rs/ :)

      Delete
    2. Ova paleta je sada na akciji na kupomanu, pa me zanima da li si je isprobala i koliko si zadovoljna? Planiram da je uzmem, pa čisto da znam vredi li. :)

      Delete
  9. Odlican new in! Karmin nyx je predivan, balea vlazne maramice moram da probam..Sampon pantene je malo falilo da uzmem pre neki dan, jer ga bas bas dugo nisam koristila i na kraju uzmem ultra doux garnier, jer sam sa njima manje vise zadovoljna. Kakvi su utisci o pantene samponu i balzamu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se sa tobom kad je karmin u pitanju. :)
      Maramice su meni odlične, a inače imam baš osetljivo lice.
      Ne znam koliko će ti značiti moje mišljenje jer nisam baš ekspert i ne biram mnogo kad su šamponi u pitanju, ali sam sasvim zadovoljna. :) Kupila sam ih zbog maske iz iste linije koja je najbolja koju sam probala! :)

      Delete
  10. Svašta mi se ovde sviđa! :)
    Maskaru sam imala i kupiću je opet jer je savršena, ne znam ni zašto sam je menjala, sad se kajem. Butter ruž mi se takođe baš dopada, kao i w7 paleta, jedva čekam recenziju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo to. Probala sam nekoliko različitih u međuvremenu ali ova je definitivno najbolja! :)
      Biće uskoro nadam se, upravo sam je fotografisala. :)

      Delete
  11. Romper Room od Essie je predivan stvarno! :) zanima me i ova In the Buff paleta, vjerujem da lijepo izgleda kad se otvori :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, trenutno mi je na noktima. :)
      Uskoro će biti post i o Essie laku i o paleti. :)

      Delete
  12. super stvarcice si kupila :) mene zanima odakle je sveska sa sundjer bobom? :) Maja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, to nisam pominjala u tekstu. :D
      Sveska je kupljena u Ušću, u Home centru, na samom ulazu su bile izložene stvari za školarce. :)

      Delete