New in #5 - Sajam


Ovogodišnji sajam je bio nešto što se nije smelo nikako propustiti. Imala sam spisak ,,potrebnih'' stvari ali se to ipak malo drugačije završilo. Jasno vam je kako :D



Bila sam u Alexandar cosmetics-u, na OPI i dva manja štanda.


Seche Vite top coat nisam mogla da preskočim, s obzirom da je toliko hvaljen.
Što se ostalih lakova tiče, hvatala sam se uglavnom za neke braonkaste i sive boje, valjda zbog toga što imam previše letnjih, drečavih, pa sam izabrala China Glaze Don't Honk Your Thorn, I'm Not Lion i OPI A-Taupe the Space Needle. DHYT je iz prolećne City Flourish kolekcije i pored svih onih lepih boja, meni se činilo kao da već imam dosta sličnih, pa sam izabrala ovu. Posebno sam se obradovala kad mi je devojka koja radi rekla da je IML stigao kod nas. Tražila sam ga dugo i do sada ga nisu imali. OPI lak je izvučen iz korpice.


Kako sam u prethodnom postu napisala da nemam Golden Rose lakove, odlučila sam da to promenim. Nisam mogla da odolim ovoj drečavoj, Barbi pink boji (#8). U sredini je nijansa #101 i na fotografiji deluje sivo međutim lak je jako specifičan. Najbolje poređenje bi bilo, ukoliko neko zna na šta mislim, perla farba za automobil :D U pitanju je sivkasta nijansa koja se na svetlosti presijava na plavo-ljubičastu. Crni lak (#35) obožavam, i pošto mi se polako troši ovaj koji imam, kupila sam novi.


Macadamia Deep Repair Masque 30ml sam konačno kupila i s obzirom da se mnogo priča o njoj, jedva čekam da je isprobam. Pakovanje od 100ml je bilo rasprodato, pa će ova kesica poslužiti za probu.
NYX HD Photogenic Concealer CW02 Fair je drugarica nahvalila, pa sam odlučila da probam.
NYX roll on shimmer u nijansi Salmon je predivne bronzano braonkaste boje. Šimer se lako ,,širi'' i raspipa, pa mislim da je baza neophodna, ali mi deluje kao super proizvod.
NYX Wonder Pencil WP01 Light je fantastičan proizvod! Kako imam dosta guste obrve i posvećijem im dosta pažnje prilikom šminkanja ova olovka je idealna za ,,podizanje'' obrve. Na olovci piše - Concealer, Eye Brightener, Reverse Lip Liner In One. Mislim da će ovo biti jedan od neizostavnih koraka prilikom šminkanja.
NYX Jumbo Eye Pencil 604 Milk kupljena da služi kao baza za senke, jer one jačih boja neuporedivo bolje izgledaju preko ove olovke.
NYX Butter Gloss u nijansi Maple Blondie ima jako lep miris, simpatična nijansa. Zadovoljna sam :)


I za kraj, štand na kojem piše ,,Ukraščići za nokte'' gde svake godine bude jako velika gužva, jer se prodaju svakakvi cirkončići, nitne, prah i ostale sitnice po ceni od 30 dinara :D

I sa prve fotografije, Blush 5B četkica. Još uvek je nisam probala, ali mi se čini da ispadaju dlačice.


Ja sam jako zadovoljna, i ne znam koji lak bih pre mazala.
Da li imate nešto od ovih proizvoda?
Hvala na izdvojenom vremenu :)

Share:

6 comments

  1. Ovi ukrasi za nokte u plavoj kutiji izgledaju fantastic! =)

    ReplyDelete
  2. Jaooooooooooooooooo kupila si I'm not lionnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))
    Divno! Obozavam ga :)

    ReplyDelete
  3. Divni ulovi! I ja sam se počastila sa buterčićem - peach cobbler je moja nijansa :)

    ReplyDelete