New in #4

Kako je prošlo već 2 meseca od kako sam napisala poslednji New in post, vreme ja za novi. A statistika bloga kaže da su ovakvi najčešće otvarani. Skupilo se dosta noviteta za ovo vreme, posetila sam dm više puta, Sajam lepote i otvaranje Alexandar Cosmetics radnje u Beogradu. Pa da počnemo:




Balea Relax Dusche - ima divan miris, i za mene je sasvim korektan proizvod.
Ebelin skidač laka - omiljeni!
Balea krema za stopala - nakon pročitanih nekoliko recenzija o ovom proizvodu odlučila sam da ga probam, i moram reći da sam ostala bez teksta koliko je dobar.
Eveline 8in1 lak za oporavak - opet, na preporuku mnogih. Za sada se odlično pokazao.
Maybelline Color Tattoo senka u nijansi 35 On and on Bronze - sigurna sam da se neću zadržati samo na ovoj nijansi. Fantastičan proizvod.



Garnier Moisture Match krema za suvu kožu i GArnier BB krema - za mene idealna svakodnevna kombinacija
Balea Locken Styling Cream - prozvod koji do sada nisam viđala mi je privukao pažnju. Bio je na nekoj akciji, cena mu je bila niska, i na proizvodu piše da je preporučen od strane frizera. Za mene sasvim dovoljno da me ubedi da probam.
GLISS Hair Repair - prskalica bez koje ne može da prođe moje pranje kose. Raščešljavanje u mom slučaju traje jako dugo, a ovaj proizvod ga skraćuje bar tri puta. Ovo mi je već drugi put da kupujem potpuno istu ovakvu, miris je specifičan i meni predivan.
Fennel Body Butter - krivim sve domaće beauty blogerke za manjak u mom novčaniku i eventualno gomilanje proizvoda :D Uredno izvadim olovku i papir pre nego što krenem sa čitanjem postova :D Pročitala sam OVAJ post i morala sam da probam.
L'Oreal Miss Manga maskara - takođe ,,padam" na lepa pakovanja i reklame.
L'Oreal Super Liner Perfect Slim - mogu slobodno da kažem da je ovo najbolji ajlajner koji sam do sada imala
Kosili sapun - proizvodi za bebe najlepše mirišu! :)
Hydrocortison - možda je čudno što sam ovo ubacila u post, ali ovo mi je mnogo pomoglo. Kako u Srbiji ne mogu da nađem kremu sličnog sastava (koju inače nabavljam isključivo u Nemačkoj) ova je savršeno zamenila. Predviđena je za okularnu upotrebu, ali je ja ne koristim tako :D Kako imam dosta suvu kožu i problem sa ekcemom, ponekad mi se pojave ,,fleke" gde koža krene da se peruta. Stavim vrlo malo ove kreme na to mesto i preko noći je koža savršena, BUKVALNO. Nije predviđena za česte upotrebe.



Posetila sam i sajam kozmetike Svet lepote gde sam našla ove predivne plave i zlatne šljokice, a iz OPI korpe izvukla Servin' Up Sparkle i Meet Me On the Star Ferry. Jedva čekam da ih isprobam! :)


A onda sam išla na otvaranje Alexandar Cosmetics radnje: četkica za manikir, Blush 14B, NYX olovka za usne 810 Natural, Taupe rumenilo (oduševljena), pump it up lip plumer 08 Lisa. Što se lakova tiče, jedva sam uspela da se zadržim samo na ova tri: Glistening Snow, Highlight Of My Summer i Flying Dragon


Da li ste probale nešto od ovoga (a pošto verujem da jeste), šta vam se najviše dopada? :)

Share:

8 comments

  1. Trenutno imam ovakav Gliss Hair Repair u pinky ambalaži (ovaj crni sam isto imala, ali miris mi je nekako prejak), stvarno super stvar za nekoga kome se kosa jako petlja (kao i meni) :) L'Oreal Miss Manga maskaru koristim zadnjih nekoliko dana i me gusta, baš lijepo produži moje kratke i nikakve trepavice :D Od ostalih stvarčica za oko su mi zapeli ovi divni lakići, stvarno ne znam koji mi je ljepši <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste nekako drugačiji miris, ali meni se baš dopada. Maskara je sasvim dobra :)
      Ja sam bila presrećna kada sam ih kupila :D

      Delete
  2. Sa tom maskarom je bio odnos između ljubavi i mržnje, sada smo se složile.
    Taj buter je super, Opi oba takođe.
    Interesuje me cena eyelinera :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se :)
      Što se ajlajnera tiče, cena mu je bila 745din (na sniženju u dm-u). :)

      Delete
  3. Super je ta Balea kremica za stopala, ja sam nekoliko tubica potrošila! OPI MMOSF je fantastičan izbor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene je oduševila :)
      Jedva čekam da isprobam!

      Delete
  4. Svašta si kupila :) Mišljenje o buteru-znaš! :D Nadam se da će ti se dopasti koliko i meni :) Miss Manga maskaru imam i nakon početničkog oduševljenja je nastalo razočarenje. Balea kremu za stopala obožavam godinama :) Taupe takođe imam, super je za konturisanje, nećeš preterati sigurno, a biće efektno. China Glaze mintać je divan, imam i volim :) NYX Plumper isto, samo u drugoj nijansi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, kod tebe sam i videla, i mnogo mi se dopada! :) Mene nijedna maskara u zadnje vreme ne oduševljava, moraću da se vratim žutoj Maybelline :D Kremica je odlična! Taupe koristim svaki dan :D

      Delete