Halloween's Not Over // NAILS

Hm, da, prošao je Halloween, i dok se cela beauty/blog/youtube zajednica prebacuje na Božić i Novu godinu, meni je bilo žao da mi tek pristigla pločica koja ima motive noći veštica stoji netaknuta narednih godinu dana. :D I tako su nastala ova dva manikira iz današnjeg posta. Kao što sam već navela, meni ovo predstavlja neku vrstu smirivanja živaca ili smanjenja stresa, jako volim da šaram po noktima, pa je tako i došlo do ovoga. 

Prvi manikir


Nakon baze, nanela sam bazni lak u plavoj boji na četiri nokta i to u jednom sloju na one koje sam nadogradila sa gradijentom, a po dva na ostale. Nokat na domalom prstu je ipak morao imati malo šljokica, tako da sam preko njega namazala svetlo plavi lak kojim sam pečatirala, a preko i dva sloja šljokica. Na dva nokta sam uradila gradijent tehniku, a kasnije i pečatirala jedan motiv, i na palac pečatirala drugi na plavoj bazi. Ceo manikir sam premazala završnim nadlakom, a spisak korišćenih proizvoda ćete naći na polovini posta.





China Glaze Hanging in the Balance
Aura Broken Paradise
Kiko 336
Zoya Vega
Eveline X-Treme Gel Effect Top Coat


Drugi manikir


Drugi manikir sam odmah zamislila u glavi čim sam videla pločicu i znala sam da ću uskoro morati nešto tako da isprobam. Koristila sam dva bela i dva crvena laka. Na svaki nokat sam nanela jedan sloj kreč belog laka, a onda na neke dodala šljokičavi beli. Palac i srednji prst sam pečatirala motivom otisaka šake, a na domali sam iscrtala oblike tečnosti koja kaplje, kako bi simulirala krv. Meni je manikir ispao odlično, a spisak korišćenih proizvoda se nalazi na kraju posta.




Flormar Snow White
Essence Frozen Kiss
Essence Fame Fatal
China Glaze Ruby Pumps
Eveline X-Treme Gel Effect Top Coat


Share:

4 comments

  1. Ahhh obozavam sto i posle Halloweena mogu da procitam postove na tu temu <3 To mi je stvarno omiljeni praznik hahah. Vidjala sam ove pecate (iskreno, nemam pojma kako se zovu) po instagramu i stalno sam se pitala gde ima da se kupi. Odusevljena sam! <3

    Volela bih da pogledas moj blog ako imas vremena :)) --------
    http://mellowcent.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa baš mi je drago. :) <3
      Linkovala sam sve proizvode ukoliko te zanimaju, a imaš i moj kod za popust. :)
      Hvala ti!

      Delete
  2. Fascinantno! Sama si svoje nokte uradila bolje nego sto rade u salonima lepote. A pecate cu sigurno nabaviti, bas me zanima kako ce ispasti.

    Moj prvi blog post: chiccappuccino.blogspot.rs

    Xo xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, pa hvala ti!
      Obavezno probaj ovaj pečat što sam ja koristila u ovom postu. I imaš moj kod KOMAX31 za popust na sajtu Born pretty :)

      Delete