Unicorn Chrome Powder // NAILS

Šta ja to imam danas za vas?? Novi manikir, novi post i novi video! I ne mogu vam opisati koliko volim ovaj manikir, iako nije nikakav poseban dizajn, proizvodi koje sam koristila su savršeni! Čitajte u nastavku...


Da li ste čitali OVAJ post? E pa radi se o potpuno istom principu korišćenja ovog praha, s tim što on nije HOLO već UNICORN. Kako i u prethodnom manikiru, prvo sam nanela bazni lak, nakon njega 2 sloja običnog laka, Golden Rose Ice Chic u nijansi 06, onda sam preko noktiju na kojima želim da imam ovaj efekat nanela gel top coat, a bitno je da ne ostavlja lepljivi sloj nakon sušenja u UV/LED lampi. Utrljala sam prah prstima i ponovila nanošenje gel nadlaka.
Lak koji vidite na domalom prstu i palcu je Essence 01 hello holo i preporučujem da ga što pre uzmete dok se još može pronaći u Lilly-ju!

Essence 01 hello holo


Da bih bolje prikazala lepotu ovog praha, isprobala sam preko različitih boja. Meni se najviše dopadaju efekat preko svetlijih, belih i roze lakova. A vama? :)

Link ka videu imate OVDE.Ukoliko odlučite da poručite ovaj proizvod sa Born Pretty Store sajta, ili bilo koji drugi, možete da iskoristite moj kupon kod KOMAX31 koji vam nudi 10% popusta na proizvode koji nisu na sniženju.Share:

7 comments