Pastel Polka Dots // NAILS

Nedavno sam najavila povratak Nail Art-u i uprkos još uvek oštećenim noktima nakon nadogradnje, uspevam da im održim pristojnu dužinu. Iako mi ovaj manikir nije potrajao dugo uspela sam da ga fotografišem pre nego što je lak krenuo da se guli sa oštećenih delova nokta. Ukoliko vas zanima šta sam koristila za ovaj manikir, čitajte u nastavku.




Jedan od meni dražih stilova nail art-a je upravo ovaj, takozvani skittlette nails koji podrazumeva više različitih motiva na noktima od kojih se neki ponavljaju. Na kažiprst i mali sam nanela lak koji je možda jedan od lakova sa najgorom formulom koje imam ali je zato i boja posebna. Imam Aurin bazni lak na svim noktima, tri sloja roze laka i dva sloja srebrnog laka. Na nokte sa srebrnim lakom sam pečatirala tufnice uz pomoć tri pastelna laka za pečatiranje. Na pločicu sam nanela svaki lak u jednom potezu i prevukla sam višak laka karticom više puta kako bi se boje malo pomešale i tako dobila efekat gradijenta. Ceo manikir sam premazala brzosušećim top coat-om i nanela dve nitne na kažiprst. Na kraju posta je fotografija i spisak svih korišćenih proizvoda.





Golden Rose Rich Color 20


Ukoliko odlučite da poručite ovaj proizvod sa Born Pretty Store sajta, ili bilo koji drugi, možete da iskoristite moj kupon kod KOMAX31 koji vam nudi 10% popusta na proizvode koji nisu na sniženju.


Share:

11 comments

  1. Odlican post! Manikir mi se veoma dopada, navelo me je da pocnem bolje da hidriram svoje nokte kako bi biki dugi i cvrsti, no i pokazalo mi je kako 'skittlette' nails mogu izgledati veoma lepo kada se voje i dezeni dobro iskombinuju :)
    https://50nijansiroze.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :)
      Natsavi da ih neguješ, prirodni i uredni su uvek najlepši. :)

      Delete
  2. Svaka cast kako ti nokti izgledaju nakon nadogradnje.. :) Ja muku mucim sa mojima..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prošlo je već dosta vremena, baš mi dugo traje oporavak. :/

      Delete