Byphasse vlažne maramice za skidanje šminke

Ukoliko me pratite već duže znate da sam bila deo Serbian Bloggers Day druženja. Tada sam i prvi put došla u kontakt sa Byphasse proizvodima i evo mojih utisaka o jednom proizvodu. U pitanju su vlažne maramice za skidanje šminke. U nastavku čitajte moje utiske.


Ja imam verziju maramica koje sadrže 25 komada, dok na Lilly sajtu vidim one od 40. Njihova trenutna cena je 315 dinara, dok je online cena 299 dinara (za pakovanje od 40 komada).
Rok trajanja ovih maramica je 6 meseci i piše da su pogodne za sve tipove kože. Ono što mi se mnogo dopada kod pakovanja jeste plastični mehanizam za otvaranje/zatvaranje, što znatno produžava vlažnost maramica i ne dozvoljava im da se isuše, kao što je to često slučaj sa pakovanjima sa nalepnicom.

Kakvi su moji utisci o ovim maramicama?
Ja sam neko ko nema preterano osetljive oči ali ima suvu kožu. Na maramicama je naglašeno da ne dolaze u direktan kontakt sa očima, što ja ni ne radim. Maskaru skidam sa drugim sredstvima. Kada je ostatak lica u pitanju maramice su sasvim okej, mogu da uklone svu šminku sa lica. Ne isušuju kožu i zapravo je nakon korišćenja ona mekana na dodir, ali mi se čini da su same maramice malo grublje prilikom korišćenja. Možda je to samo slučaj sa mnom, pošto inače nisam ljubitelj maramica generalno. Smatram ih idealnim za putovanja, i tako ih preporučujem. Miris je specifičan i možda nešto intenzivniji nego što bih ja to volela.



Kako inače ne koristim ovakav tip proizvoda, kupovaću ga samo u slučaju putovanja. Inače smatram da su kvalitetne i povoljne.
Da li ste ih vi probale?

Zapratite Facebook stranicu Serbian Bloggers Day za sve recenzije i novitete, a u planu su i nagradne igre.


*PR proizvod

Share:

4 comments

  1. Imaš divan blog, slike su prelepe, zapratila sam te :) ♥

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ReplyDelete