Farmasi Elegant Lipsticks

Moram da priznam da su mi recenzije karmina jedni od omiljenih postova koje pišem, kao i videa koje snimam. Do sada sam vam već pisala o Farmasi karminima, a to možete pročitati ovde, i pogledati ovde. S obzirom da sam se prvim karminima oduševila, bila sam radoznala prilikom testiranja ovih, da vidim da li će mi se jednako dopasti. Čitajte u nastavku detaljnije o njima.


Dolaze u kartonskoj kutijici na kojima ima nešto više podataka poput toga da nose aziv Elegant, i da imaju dodatak vitamina E, sadrže 4 grama i preporučeno je iskoristiti ih u roku od 12 meseci. Ono što je specifično jeste da ovo pakovanje nije simetrično, odnosno ne možete zatvoriti poklopac kako želite, već ima ''zub'' u koji upada. To možda može malo da nervira, ali ne smatram to nekom manom. U pitanju je mat plastika, koja zaista izgleda elegantno. Na donjoj strani stoji oznaka ruža, i opet, kao i prošli put, postoji razlika. Jedan je u nijansi 05, dok je drugi u nijansi 06, ali nosi i naziv Nude Beige. Karmini imaju utisnu logo brenda i to mi je uvek simpatično.


Nude Beige (levo, na donjoj fotografiji) je upravo takva boja kakav joj je i naziv. Idealna za svaki dan, veoma nosiva, ne čini zube žućima, mada smatram da osobama sa tamnijim tenom može izgledati isprano, odnosno može da umrtvi ten. Druga nijansa je prava prolećna, koralna narandžasta, nešto svetlija na usnama. Ono što važi za oba karmina jeste da imaju jako lep miris, što mi je jako važno kod proizvoda za usne, takođe, nanose se lepo i olovka za usne nije neophodna.
S obzirom da smo svi već navikli na mat karmine, naglasila bih da je ovo drugačija struktura i formulacija, te prekrivenost nije kao kod takvih ruževa. Pigmentacija je odlična, i svrstavam ga u lagan svakodnevni ruž. U skladu sa tim će takva i trajnost na usnama biti.




Od Elegant kolekcije ruževa sam probala samo ove dve nijanse i utisci su odlični! Ukoliko su se i vama dopali, možete ih poručiti ovde.





Zapratite Facebook stranicu Serbian Bloggers Day za sve recenzije i novitete, a u planu su i nagradne igre.



*PR proizvod



Da li ste probali ove ruževe? Šta vam je omiljeno od Farmasi kozmetike?

Share:

10 comments

  1. Mnogo mi se dopada ova nude nijansa! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Farmasi mnogo dobra malo duotrajanje ruz super mi je ☺ ♥♥♥ bas sve lepo boja

    ReplyDelete
  3. Ovi ruzevi odlicno izgledaju, boje su fantasticne :* #Samokazem

    ReplyDelete
  4. Jaaaoo, ovaj nude <3
    Želim, želim :D

    ReplyDelete
  5. Divno izgledaju obje, mada se ja ne bih usudila nositi, jer mislim da mi ovakve peachy nijanse i ove skrz nudaste ne stoje... ja vise volim one tamnije nude, jer mi bolje idu uz boju tena...
    Ali nijanse same po sebi za nekog tamnijeg su divne...
    Odlične slike i post...posebno mi se dopada swatch na usnama, jer ne volim kada na blogu nema swatch na usnama...nije to to. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam verovala da mi te peachy ne stoje ali me ova pozitivno iznenadila. :) Hvala ti puno, drago mi je da ti se dopada. :)

      Delete