Revlon 16 Hour Eye Shadow Palette - 530 Seductive

Pre nekoliko dana je održan, drugi po redu, Serbian Bloggers Day. Ukoliko vam nije poznato o čemu se radi, obavezno pogledajte njihovu Facebook stranicu gde ćete saznati nešto više, a ja vam o svojim utiscima uskoro pišem na mojoj. Revlon je brend koji učestvuje u ovom događaju kao jedan od mnogobrojnih sponzora, a za prvu recenziju na mom blogu sam se odlučila upravo za ovu paletu. Jako dugo vam nisam pisala o nekom proizvodu ovakvog tipa, a mnogo volim male i kompaktne palete. U nastavku čitajte moje utiske.


Kao što i sam naziv posta kaže, u pitanju je paleta senki u broju 530 Seductive, a sadrži 4 različite nijanse ljubičaste senke. Paleta je od čvrste plastike, jednostavna za korišćenje i kompaktna za nošenje u neseseru/na putovanje i slično, dok se unutar nje nalazi i dvostrani sunđerasti aplikator kojeg ja inače ne koristim. Na poleđini palete je malo uputstvo i predlog kako se senke koriste i u ovom postu sam ih tako i upotrebila. Cela paleta sadrži 4.8g što smatram odličnom količinom.



Ovakva vrsta paleta je namenjena kreiranju šminke u određenom spektru boja te je jasno da je ne smatram paletom za svaki dan, odnosno onom koja vam nudi bezbroj opcija iako može biti jednako za dnevnu varijantu, kao i za večernju. Prva nijansa, u gornjem levom uglu, je najsvetlija ''lilac'' nijansa, puna sitnog šimera koji može da završi ispod očiju, pa budite oprezne. Sledeća nijanse sa desne strane nije najvernije ispala na fotografijama palete, ali se lepo vidi na fotografiji gde nanosim senku. Još jedna šimerasta nijansa koja malo više vuče na roze boju. Treća nijansa je ujedno i jedina koja ima mat završnicu, i to je prava ljubičasta boja ako mene pitate. Poslednja, najtamnija, nijansa nema mat završnicu, već sedefastu. Nijanse se odlično uklapaju međusobno i po boji i po završnici.



Rad sa senkama je jednostavan i nisam primetila da se ijedna od njih ponašala lošije ili bila nedovoljno pigmentovana. Razliku sam videla u konačnom izgledu kada sam koristila bazu i definitivno preporučujem da je upotrebite. Boje su intenzivnije i lakše se blendaju.
Proizvođač tvrdi da senke traju 16 časova, i mada ih nisam toliko dugo imala na očima, izdržale su veći deo dana bez pomeranja i skidanja.




Nadam se da vam se ovaj post dopao, kao i sama paletica. Inače se ljubičaste boje jako lepo slažu sa braon očima i ukoliko ih volite, onda ćete obožavati ovu paletu!

*PR proizvod

Kako vam se čini? Da li ste probali nešto od Revlon-a koji je od skoro dostupan u Lilly drogerijama?

Share:

6 comments