BH Cosmetics Carli Bybel Palette // REVIEW

Kako sam zaređala outfit postove i one vezane za modu, totalno sam zapostavila recenzije šminke. Istina je da sam skoro totalno prestala da je kupujem, sem onog zaista neophodnog, kada nešto i potrošim. Paleta iz ovog posta je, ipak, bila izuzetak. Nakon pročitanih par recenzija i odgledanih videa od Carli, odlučila sam da je poručim i častim se. Prvo sam imala nešto sasvim drugo u planu, ali kako nije postojao ni jedan sajt koji je nudio sve što sam ja htela, dolučila sam da poručim samo ovu paletu i to sa zvaničnog sajta BH Cosmetics. Ukoliko ne znate o čemu se radi, ova paleta je nastala u saradnji sa Carli Bybel, popularnom devojkom koja snima videe za YouTube. U nastavku čitajte kako mi se dopada i na koji način sam poručila online.



Kada je poručivanje u pitanju, ono što treba da znate jeste da šalju za Srbiju i tako sam ovu paletu naručila na svoju adresu. Cena palete na sajtu je $14.50, a dostava za Srbiju je iznosila oko $5. Ukupno, moja paleta me koštala oko $20. Iako je cena dostave trećina cene cele palete smatram da ona vredi taj novac. Paket je stigao u roku od nedelju dana otprilike, i uz narudžbinu dobijete i kod za praćenje, pa tako znate gde vam se paket nalazi u svakom momentu i kada možete da ga očekujete. Platla sam putem PayPal računa. Rok trajanja palete je 24 meseca, a ona je Cruelty Free proizvod.


Što se samih boja tiče, ima ih od najsvetije, do onih nešto tamnijih, hladnog kao i toplog podtona, i senke imaju dve različite završnice, a paleta je podeljena tako da ima 5 šimerastih senki i 5 onih koje su mat. Ispod tih 10 senki se nalaze 4 highlighter-a. Senke nemaju svoje nazive i lično mi to uopšte ne smeta. Mat senke su: u gornjem redu prva, treća, četvrta i peta, i u drugom redu poslednja sa desne strane. Sve boje su verno prikazane na fotografijama i nema potrebe da svaku posebno opisujem. Moje omiljene, i one koje najčešće koristim su - prva iz gornjeg reda preko celog kapka, treća iz gornjeg reda u pregibu, eventualno preciznije nanešena u pregib poslednja u drugom redu i druga u drugo redu na sredini kapka.


Senke koje nisu mat se najbolje nanose prstima. Ostale se minimalno truse i rekla bih da su malo kredaste. Ne mislim da im je to negativna strana, čak mislim da je paleta potrošiva za života. Ono što mi možda nije najpozitivnija stvar jesu ovi hajlajteri. Tačnije činjenica da svaki od ova četiri ima i svoju verziju u vidu senke. To smatram malo suvišnim. Takođe desna dva hajlajtera nisu nikako za moj tek, bar ne trenutno. Kada su prva dva u pitanju, to je najlepši proizvod koji sam ikada stavila na obraze. uglavnom ih koristim zajedno, tako što četkicom pokupim po malo od obe nijanse.


Utisci o ovoj paleti su svakako veoma pozitivni, sve nijanse iz palete su jako pigmentovane i na fotografiji su nanete bez baze. Ukoliko vam se paleta dopala na prvi pogled, iskreno vam savetujem da je nabavite. Za sasvim solidnu cenu dobijate i više nego odličan proizvod. I naravno, ono što je nama u Srbiji uvek jako zanimljivo - nema da se kupi kod nas. Takođe, Carli je rekla da će ona uskoro biti povučena iz prodaje ali da će se pojaviti neki drugi proizvodi.




Ostali proizvodi koje volim, kao i oni koje želim da probam:





Share:

6 comments

  1. Ova paleta mi je tiha patnja, prosto zelim da je imam ali sam svesna da pola boja ne bih koristila jer nisu moj fazon :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja ne koristim baš često neke nijanse, ali je zaista prelepa. :)

      Delete
  2. Njavise mi se dopadaju ove tri mat senke u prvom redu :) Inace odlican post, slike su vrh :)
    Zapratila sam te, svrati i ti do mene ako zelis :)

    http://samo--kazem.blogspot.fr

    ReplyDelete
  3. imam ju i super je :) kod mene je ova mat smedja nijansa iz drugog reda malo slabije pigmentirana s obzirom na ostale, je i kod tebe tako ili je samo moja defektna? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni deluje skroz okej, nisam primetila da je slabije pigmentovana :D

      Delete