Kupovina kopija (četkice za šminkanje) - da ili ne?

Nadam se da će mi sestre Pixiwoo oprostiti, ali bila sam isuviše radoznala da isprobam ove četkice i testiram njihov kvalitet, s obzirom da su mnogo jeftinije od originalnih. Ipak, verujem da ću jednog dana nabaviti i originalne, pa moći i da ih uporedim. Za početak, ono što je mene kupilo jeste njihov prelep izgled i činjenica da mi se uklapaju u enterijer sobe i mogu biti i dekorativnog karaktera. U nastavku pročitajte moje utiske.


Naručene su sa sajta Rosegal, a klik OVDE vas vodi do linka gde ih možete poručiti, kao i njihove cene i izbora boje. Set se sastoji od 7 različtih četkica, od onih za lice do onih manjih za oči. Same četkice su izuzetno lagane i lake za upotrebu. Nakon pranja nisu ispadale dlačice što je za sada odlično. Dlake su izuzetno nežne, pogotovo kod ove trouglastog oblika. Kako tečni puder nanosim bauty blender-om ili mojom omiljenom Sigma četkicom, ove nisam ni upotrebila za to. Sa druge strane, odlične su mi za nanošenje proizvoda u kamenu. Najveća četkica je velika za rumenilo, ali je zato idealna za nanošenje kompaktnog pudera za fiksiranje, kao i bronzera npr. Nema bojazni da će pokupiti previše proizvoda. Ravno sečena četkica mi je idealna za nanošenje kontura i u te svrhe je koristim, dok je ovalna četkica idealna za hajlajt. Takođe mislim da ne odgovara za rumenilo, ali zato što je ova ipak mala za tu površinu. Kada su u pitanju tri manje četkice za oči, nećete moći da postignete izgled kakav želite samo sa njima. Dve četkice su mi super za blend, ili nanošenje neke bazne senke, ili senke u pregib, ali ništa detaljnije od toga. Najmanja koso sečena četkica mi je dobra za nanošenje senke na obrve, ili blendanje senke uz ivicu kapka. Za lajner nije dovoljno precizna.






Torba sa fotografija je takođe sa istog sajta i to je jedna od najuspešnijih porudžbina sa interneta. Ukoliko vam se dopala, direktan link imate klikom ODVE.
Zaključak o četkicama - zaista mislim da nećete pogrešiti ukoliko ih poručite, cena je pristupačna i svakoj četkici ćete naći svoju namenu.


Share:

8 comments

  1. Sjajne četkice! Viđam slične po Instagramu ili po rezencijama dragih kolega i svi hvale ove četkice! Sjajan post draga. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako uzmem sve činjenice u obzir, ja sam jako zadovoljna. :) Hvala ti draga <3

      Delete
  2. Imam identični set samo sam ga poručila u "rose gold" nijansi i prezadovoljna sam sa četkicama. Stvarno su veoma kvalitetne i slažem se sa tobom što se tiče njihove upotrebe jer zaista četkice za oči mogu da se upotrebljavaju samo za blendanje s obzirom da su nekako i suviše nežne. Moja omiljena je ova sa ravno sečenim dlačicama jer je odličma za bronzer. Sve u svemu, odlična recenzija draga! Torba je takođe predivna i deluje mi veoma kvalitetno. Moram i da pohvalim fotografije koje su vrhunske! Sve pohvale zaista! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se ovaj više uklapao uz enterijer sobe. :D Ali prelep je i taj ''rose gold'' set. Torbom sam oduševljena, a drago mi je da se slažemo za četkice. Hvala ti puno na lepim rečima draga, mnogo mi znače. :) <3

      Delete
  3. Još nikada nisam kupila niti jednu originalnu četkicu (ups) Tako da ne mogu reći koje su mi bolje. Iako je bilo užasnih četkica koje sam dala sestri da se igra haha, no većinom sam zadovoljna.

    my-world-hanna.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, jako često u setovima četkica mnoge nisu upotrebljive. Bitno da si zadovoljna. :)

      Delete
  4. Bolje je kupti kopiju četkica jer njih možeš da dezinfikuješ, a dok šminku nema šanse. Bolje je i naša šminka (Aura, Goledn rose koje su pristupačne) nego kopije koje se nažalost samo kupuju zbog imena i postavljanja istih na net jer je ime ime.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se u potpunosti. Četkice su mi sasvim okej, dok šminku nikako ne preporučujem.

      Delete