Golden Rose Ombre Top Coat // NAILS

Golden Rose već neko vreme konstantno izbacuje novitete, a zahvaljujući Danijela Commerce timu imam priliku da testiram te novitete i vama ih predstavim. Danas vam pišem o Ombre Top Coat lakovima, tačnije o dve nijanse, a to su 01 i 02. Obe nijanse su crvene/roze nijanse, gde 01 više vuče na pink, a 02 na toplu nijansu crvene boje.


Da bih vam bliže dočarala šta znači Ombre Top Coat, opisaću ih kao veoma razređeni lak koji ostavlja minimalno boje na noktu. Tako svakim novim nanošenjem sloja dobijate minimalno intenzivniju nijansu. Za prvo testiranje sam ih nanosila na nokte bez baznog laka i boje. Na levoj ruci je nijansa 01, na desnoj 02 i kao što vidite, kod druge nijanse se razlike među tonovima više primete, dakle intenzivnija je boja. Kada je sušenje u pitanju, prvi sloj se zaista brzo osuši na noktu, ali svakim novim dodavanjem vreme sušenja je znatno veće, tako da preporučujem da budete strpljivi i čekate da se svaki prethodni sloj dobro osuši. Na kažiprstu imam jedan sloj, na srednjem dva, domalom tri i na malom prstu četiri sloja laka.


Proizvod je dosta interesantan i ne znam da li postoje ovakvi lakovi od drugih proizvođača te je svakako vredan probanja. Idealan bi bio za devojke koje vole ovakav efekat na noktima, ili čak vole jako jednostavne i jednobojne nokte, ali bi ''začinile'' monotoniju. Takođe, nije vam potrebno mnogo lakova iste boje a različite nijanse, pošto verujem da mnoge devojke nemaju problem kao ja, kada je u pitanju količina i broj lakova.


Evo kako izgleda preko kreč belog laka. Na srednji prst je nanet jedan sloj, na domali dva i na mali ukupno tri sloja Ombre Top Coat-a. (Što ukupno dođe u ovom slučaju 8 slojeva laka na malom prstu)


Ovaj proizvod možete pronaći u drogerijama i parfimerijama koje prodaju Golden Rose kozmetiku. Golden Beauty Shop-ovi se nalaze u Aviv Parku na Zvezdari, Beogard, kao i u Zrenjaninu i Pančevu. Preporučena cena za ovaj proizvod je 134 dinara.


Share:

4 comments

 1. Zanimljiv proizvod, nisam ga primetila :) Moraću da pronađem, zanimljivo je za eksperimentisanje :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nisam bila previše maštovita, ali možda može biti mnogo zanimljivije. :)

   Delete
 2. Imala je Sephora ovakav proizvod, samo u plavoj boji, a i Catrice ima nešto slično. Na beloj osnovi mi ima smisla, inače ne. Ja sam taj plavi probala preko žute i nisam sigurna da mi se sviđa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nisam znala za druge proizvode, hvala ti na informacijama. Slažem se, i mada je zanimljiv proizvod, ipak mislim da je to dosta slojeva, kako god se upotrebio.

   Delete