Born Pretty Store Leaves Stamping Plate // NAILS

Došla sam do faze da vam ja predstavljam jednu pločicu za pečatiranje*, da, da. U pitanju je OVA, sa sajta Born Pretty Store. Naručila sam je pre nekog vremena i htela sam da isprobam više puta, više različitih manikira, i onda vam predstavim pločicu. Biću veoma kratka, i odmah ću vam reći da je pločica odlična. Mislim da je svaki dizajn odlično urezan, nisam imala problema pri nanošenju laka, čišćenju itd. Ono što je meni mnogo pomoglo da naučim ovu tehniku jeste pečat, a njega sam recenzirala OVDE. U prvom manikiru sam koristila Golden Rose Ice Chic u broju 06 i Essence What's My Name?, a u drugom Golden Rose Ice Chic 08 dok sam pečatirala sa Aura New In Town lakom. Recenziju Ice Chic lakova možete pogledati OVDE.











Ukoliko odlučite da poručite nešto sa Born Pretty Store sajta možete iskoristiti moj kupon kod KOMAX31 za 10% popusta na proizvode koji nisu sniženi.

*proizvod sam dobila na iskrenu recenziju





Share:

10 comments

  1. Ovo im je zaista jedna od boljih pločica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malo sam ih do sada probala, ali sam ovom jako zadovoljna. :)

      Delete
  2. Odlicna je plocica a i manikiri mi se dopadaju. :)

    ReplyDelete
  3. Bilo bi lepo da me naučiš kako se pečatira :D
    Imam ih čak 3 a svega sam par puta uspela nešto da napravim sa njima.
    Tvoji manikiri su kao i uvek, predivni ;) L.

    ReplyDelete
  4. Lijepo tebi ide pečatiranje i baš mi se sviđaju obje manikure :D Imam dvije Born Pretty pločice i baš ih volim, a i sviđa mi se što svaka dolazi u svojoj omotnici što je uredno i dobro za čuvanje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago, hvala ti. :) U poslednje vreme mi je pečatiranje najzanimljivije. U pravu si, to je baš praktično. :)

      Delete