Metallic Blue Lips // MAKEUP

Kratak, ali malo drugačiji post. Do sada ste imali prilike da vidite moje preporuke za proizvode za usne, swatch-eve, recenzije itd, ali ovaj post to neće biti. Fotografije su nastale jedne večeri, a nisam sigurna da li je razlog dosada ili nalet inspiracije.
Preko celih usana sam nanela crni krejon za oči, da bih preko njega, na sredini usana, tapkala prstima plave senke za oči koje imaju metalik završnicu. Osećaj na usnama je bio malo čudan, zbog senke, ali inače mislim da je ovo zaista moguće nositi u javnosti ako ste takav tip. Inače je Aura izbacila nekoliko novih karmina, uz koje dolaze lakovi, od kojih je jedan crni, a jedan plavi. Nisam sigurna da li bih ja imala hrabrosti da nosim ovako nešto u javnosti, ali mi je svakako bilo interesantno da isprobam, i potpuno podržavam ukoliko biste vi ovo nosile, a razumem ukoliko vam se ne dopada. :)






Hvala na čitanju, do idućeg posta! ♥


Share:

9 comments

  1. Amazing post, and really nice!! I love it

    Thanks for the support and thoughtful words on my recent post, I deeply appreciate it!!

    MyLyfeMyStory


    ReplyDelete
  2. Super efekat i divno je ispala boja. Realno bih samu nijansu nosila u javnosti kao neku večernju varijantu, ali ako bih našla baš ruž, ne bih verovala senkama da bi izgledale dobro dugo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa evo Aura izbacila crni i plavi. :D Ne verujem ni ja baš, ali bar je kratko bilo interesantno. :D

      Delete
  3. wow, extra boja i super ti stoji :)

    ReplyDelete
  4. Super inspiracija :) ja sam devojka koja vise voli neutralne ili bordo usne tako da se ja ne bih usudila ;) ako zelis poseti moj bloghttp://ssforevermakeup1.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ponekad je možda interesantno za promenu, ali ukoliko se ne osećaš prijatno onda bolje da ostaneš u svojim bojama. :)

      Delete
  5. Samo ti mozes da izvuces ovako nesto i da ti lepo stoji pride. Iako nije nosivo, bar ne z mene, fenomenalno izgleda

    ReplyDelete