Manikir sa neisprobanim lakovima / feat. byDanijela

Zdravo svima! :)
Danijela, koju sigurno znate sa bloga http://bydanijela.com/ ili njenog YouTube kanala je predložila da snimimo jedan "collab" video. Kao što iz naslova vidite, predložila je manikir sa neisprobanim lakovima. Potrebno je upotrebiti što više lakova koje niste isprobali u jednom manikiru, služeći se bilo kakvom tehnikom. Svaka noktoblogerka će me razumeti ako vam kažem da imam pored sebe nekoliko lakova koje sam kupila ili dobila u poslednje vreme i nikada isprobala. Tako da mi je ovaj zadatak dodatno teže pao. A da vam ne pričam o tome što treba da snimim video sa Danijelom, koja je, neće mi druge zameriti, moj favorit kada su blogerke u pitanju. Devojka ima predivne manikire, uvek originalne, kvalitetan blog, kao i video snimke. Uostalom verujem da već to znate.


Sada da pređemo na manikir. U videu na kraju posta je detaljno objašnjeno kako sam došla do ovog manikira, kao i slikovito prikazano. Ali, dan pre nego što sam snimila ovaj tutorijal sam provela ispred kamere, sa lakovima, i jedno deset različitih manikira. I uopšte se ne šalim, bar deset puta sam nanela bazu, lak, krenula da šaram i nisam bila zadovoljna izgledom, uklonila lak i ponela ponovo. Da ne pričam o tome da sam trošila lakove, ostala bez tupfera i acetona. :D
Ipak, sledećeg dana mi je ovo palo na pamet i bila sam jako zadovoljna krajnjim rezultatom.

Proizvodi koje sam upotrebila su:
_Golden Rose Color Expert 62
_Kiko Pearly Indian Violet 497
_Golden Rose Rich Color 139
_Essence What's My Name? 130
_Essence I ♥ Trends Indigo To Go 17
_Aura Amazingly Resistant Lost In Space 437
_Golden Rose Colox Expert 43
_Golden Rose Quick Dry Top Coat
_Selotejp, skidač laka, štapić, tanka četkica i kozmetički sunđer


Za ovaj manikir je bilo potrebno nešto više vremena, ali se sav trud oko njega isplatio jer sam ja na kraju zadovoljna. Ukoliko mi ne verujete da je ovako nešto teško, uzmite neisprobane lakove i pokušajte da što više njih upotrebite u jednom manikiru, a da to izgleda skladno. Posle mnogo pokušaja mislim da sam u tome donekle uspela. Ovaj post ima mnogo fotografija jer nisam želela nijednu da izostavim. Nadam se da ćete ostati do kraja posta i da ćete pogledati video.
Obavezno pogledajte i Danijelin, link se nalazi u opisu mog videa i OVDE! :)

















Share:

6 comments