Moja kolekcija China Glaze lakova

U ovom postu vam predstavljam svoju kolekciju China Glaze lakova, i to putem videa! Mnoge recenzije ili nailart u kome koristim ove lakove ste mogle da vidite pod tagom OVDE, a spisak svih lakova koje imam OVDE. Trudim se da ažuriram redovno ovu stranicu, pa ukoliko želite da požurim da nekom recenzijom ili predstavljanjem laka obavezno mi to recite! :)


Svi moji China Glaze lakovi su kupljeni na prodajnim mestima Alexandar Cosmetics-a, na njihovom sajtu ili ''štandu'' na sajmu. Cene se kreću od 210 dinara za Mini lakove koji od nedavno mogu da se nabave, 498 dinara za standardne bočice, dok su trenutno neki od njih na akciji i koštaju 349 dinara, pa do 656 dinara.



Direktan link do YouTube-a OVDE
Oko ovog videa sam se jako namučila jer aparat nije hteo da sarađuje sa mnom, pa sam išla težim putem koji zahteva dodatno vreme za editovanje, i na kraju se sve završilo pucanjem mog nokta na desnom palcu. Tužno i bolno. No dobro... Ja se nadam da se vama ovaj video dopada, obavezno mi napišite svoje utiske i vidimo se uskoro sa još nekim! :)

Share:

14 comments

  1. Odgledala video, fina kolekcija. Sviđaju mi se svi šljokičasti.:)
    Veruješ li da ja imam samo dva CG laka...nekako nisam preterano oduševljena njima, pa ih zato i ne kupujem. Navukla sam se na Essie. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moraš da ispraviš to. :D Dosta puta sam pročitala da devojke ne vole CG lakove, ali kod mene je baš suprotna situacija. :) Evo od svih ovih lakova trenutno mogu samo tri da nabrojim da kažem da im je loša formula baš, i to dva od ta tri imaju baš jedinstvenu boju. :D A ja nisam toliki ljubitelj Essie, šta znam. :D

      Delete
  2. imas predivne nokte <3 ja china glaze lakove jako volim, imam ih ravno 2. najvise imam onih neon, to su mi njihove najljepse boje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, imaju odlične neon boje, i ja ih jako volim. :) Hvala ti puno! <3 Nažalost, ovaj nokat na desnom palcu je pukao skroz, možda se i vidi na snimku :(

      Delete
    2. htjela sam rec 20 a ne 2 xD pisem gluposti

      Delete
  3. Za prvi video i više nego odlično! (veruj mi da ne želiš ikada da vidiš videe sa mog starog kanala) xD
    Imam white on white, lemon fizz, flying dragon i zahvaljujući tebi belog teksturca. Imam ih još dva, tri tj. mislim da ih ukupno imam osam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, znaš da mi znači! :)
      Aha, znači problem je u meni i ja sam preterala? :D Flying Dragon sam i videla kod tebe baš davno.

      Delete
  4. Super ti je ispao video, vredelo je mučiti se :)
    I sviđa mi se tvoja kolekcija lakova mada ja nisam neki ljubitelj CG-a, one koje imam i nisu nešto, mada mi se ti tvoji plavi baš dopadaju :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Drago mi je da to čujem. :)
      Ima nekih lakova koji nemaju baš najsavršeniju formulu, ali ja imam totalno drugačije mišljenje od većine devojaka koje ne vole CG. :) Imaju interesantne boje i zato su mi još draži.

      Delete
  5. Pa fina ti je ova CG druzina. :) Meni je CG omiljni brend bar kada su u pitanju lakovi koji se mogu kupiti kod nas. Zanimljivo je to da od svih ovih tvojih imam mozda 8-9 a imam ih preko 70. Po kvalitetu se ne razlikuju od Essie lakova a meni je ovo mnogo drazi i interesantniji brend. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe. I upravo tako kako si rekla. Imam utisak da ljudi imaju pogrešno mišljenje o CG kao brendu tj ovim lakovima. :) Da li propuštam nešto posebno? :D Mada verujem da ću te brzo stići brojčano, kako sam krenula. :D

      Delete
  6. Mnogo volim China Glaze i imam ih mislim oko 30, možda nešto manje. Jedino zameram tanku četkicu, draže su mi one široke (Essence, Rimmel). Pohvale za video, nadam se da će ih biti još :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu smo negde. :) Meni iskreno ne smeta, ponekad mi je teže sa tim širokim četkicama. Hvala ti puno, i ja se nadam. :)

      Delete