Beljenje zuba kod kuće

Pre nekih godinu dana sam se prvi put susrela sa ovim proizvodom i poručila ga preko njihove internet stranice. Paket je stigao sledećeg jutra, bez plaćanja poštarine/dostave, samo cena proizvoda. Koristila sam ga po uputstvu i bila jako zadovoljna pa sam odlučila da vam napišem post, odnosno upotrebim još jednom ovaj proizvod.




Ne želim da vas savetujem da kupite ovaj proizvod, kao ni da vam govorim šta je dobro (bezbedno) za vas i vaše zdravlje, već vam samo prenosim moje utiske i iskreno mišljenje.


U kartonsko kutiji dolazi uputstvo za upotrebu, sedam pari tračica, za sedam dana, za gornju i donju vilicu, kao i kartončić sa prikazanim nijansama zuba. Iskreno, kartončić je zanimljiv, mada meni nije bio od pomoći. U uputstvu je sve detaljno napisano, način korišćenja, odgovoreno na česta pitanja, šta je poželjno a šta ne prilikom korišćenja itd.




Inače nemam osetljive zube, ne smetaju mi hladni ili topli napici
Moje iskustvo prvi put: Koristila sam tačno kako je napisano u uputstvu i sve je proteklo u redu. Zubi su nakon sedam dana bili vidno belji i bila sam jako zadovoljna rezuzltatom. U periodu od narednih par meseci osetila sam samo jednom blagi bol u zubima kao reakciju na temperaturu pića, čini mi se.
Moje iskustvo drugi put: Iskoristila sam prvu tračicu, već sledećeg dana napravila 'pauzu' (obaveze mi nisu dozvolile, šta li, bio je period ispitnog roka), trećeg dana uzimam drugu trakicu i osećam neprijatnosti, skidam je nakon nepunih 15 minuta. Ostale mi nisu pravile ovakav problem ni izazivale bilo kakav drugi, iako sam još jedan dan pauze napravila potpuno slučajno. Kako se  meni čini, efekat nije bio potpuno isti, manje je bio vidljiv. Tako da, držite se uputstva. :D
Zaključak: Generalno sam zadovoljna ovim proizvodom, oduševljenje me drži od prvog korišćenja tako da je veoma moguće da ću opet kupiti.


Na fotografiji su trakice na delu.

Nadam se da vam je ovaj post bio koristan u nekom smislu, ukoliko imate iskustva sa ovim, ili nekim sličnim, proizvodom bilo bi mi drago da ga podelite sa mnom.

Hvala na izdvojenom vremenu! :)

Share:

4 comments

  1. jao ja sam to koristila kao i dosta mojih drugarica i nikoo nije zadovoljan i ne bih nikome preporucila,efekat traje jakoo malo,cak i ako ne pusis,ne pijes kafu i gazirano brzooo se vrati stara boja...znaci veliko bacanje para.na kutiji pise da traje do 6meseci a nama je ugl trajao efekat max mesec dana...lose su trakice i skupe,iste takve imate na jednom sajtu( nzm dal smes da napisem ime) za max 400,500 din i dobije se 10 komada a ne 7..ugl veliko NE!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je efekat prvi put trajao par meseci i time sam bila jako zadovoljna. Možda je i do toga što ne pušim, ne pijem kafu, alkohol, ni sokove. Ne znam o kom sajtu se radi, ali iskreno, nisam baš sigurna koliko to valja ako mu je cena takva? Svi znamo da su razni tretmani i preparati za beljenje zuba jako skupi, pa je ovo čak najjeftinia kratkotrajna varijanta koja se meni pokazala kao okej.
      Hvala ti na komentaru i tome što si podelila svoje iskustvo. :)

      Delete
  2. Ja sam jedno vrijeme bila opsjednuta idejom korištenja istih, no ipak sam se odlučila na tradicionalne paste za zube i povremeno ispiranje hidrogen peroksidom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne bih se usudila da isprobavam neke ''jače'' metode, pa mi je ovo izgledalo okej. A sa tim pastama sam uporna. :D

      Delete