Urban Decay NAKED 3

Ono što se mnogima od vas verovatno dopalo je ova predivna paleta. Rekla sam da je poklon od sestre pa ne znam gde je kupljena ni koliko je koštala. Ja sam se i više nego oduševila kad sam je videla i jedva sam čekala da je isprobam! Ovo će biti post sa dosta fotografija, a manje teksta. Pustiću da vam slike dočaraju lepotu koliko je to moguće.



Znate već sve, verovatno. 12 prelepih nijansi roze tonova. U pakovanju dolaze i čak 4 baze za senke za različitu namenu. Piše da uz njih senke stoje 24h mada ne znam kome je to potrebno, niti ću proveravati tačnost te informacije. Količina jedne će vam trajatim kako proizvođač kaže, oko nedelju dana.


Inače obožavam šarenu postavu svoje torbe, jakne, novčanika, tako da možete misliti koliko sam se iznenadila kad sam ovo videla. :)






U paleti se nalazi i prilično upotrebljiva, kvalitetna, dvostrana četkica koja ima zaštitnu foliju, kao i ogledalo.





Fotografije nijansi nisu toliko uspešne. Aparat nije hteo da sarađuje baš sa mnom pa sam pokušala da obradim fotografiju kako bih lepše prikazala boje, mada mislim da nisam baš uspela. Svakako mogu da kažem da sam veoma zadovoljna kvalitetom. Pigmentovane su, jako malo se rasipaju i malo su intenzivnije nego na fotografijama. I da, savršeno se blendaju.

Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner

Nooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside, Blackheart

Factory, Mugshot, Darkside, Blackheart


Senke dolaze u nekoliko završnica, te ima i onih mat, što je jako bitno. Za sada ne bih mogla da izdvojim favorite, ne koristim paletu dovoljno dugo, ali mi se čini kao da svaki dan nosim neke druge nijanse.
Na donjoj fotografiji su boje isprane, verujte mi, daleko su intenzivnije uživo.
Prva i najsvetlija nijansa je idealna za nanošenje u unutrašnji ugao oka, kao i ispod obrve. Limit i Nooner su pored nje mat završnice. Nijansa koja je meni posebna je poslednja, Blackheart. U pitanju je crna senka sa pink/crvenim šimerom.


Ovo su ukratko bili moji utisci o ovoj paleti. I da sam je sama kupila ne bih žalila za parama jer sam jako zadovoljna. Da napomenem da nemam nenormalnu gomilu šminke (još uvek) tako da je ovo nešto što mi je bilo potrebno. Za nekoga ko ima mnogo više možda nije neophodna, ali možete li da joj odolite?
Čak su i drugovi priznali da je neodovljiva. :D
Kako vam se dopada? Da li posedujete neku Naked paletu?
Hvala na izdvojenom vreemnu! :)

Share:

14 comments

  1. Odličan post, joj trebam i ja jednom da probam ovu paletku! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :)
      Nadam se da će se i tebi dopasti! :)

      Delete
  2. Meni je ona prelepa, volim sve te nijanse i stvarno je odlična i za dnevne i večerenje lookove. Malo mi je skupa, ali realno vredi svaki evrić :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, potpuno. :) Istina, dosta je skupa, pa ja nisam ni htela da dam punu cenu. Sestra je pronašla neku povoljniju varijantu. :)

      Delete
  3. ja sam joj se prvo opirala ali kad ju vidjela u zivo izgledala je jos ljepse nego na svim slikama swatcheva na netu i pokleknula sam, kupila sam ju na kraju :D inace jako volim naked palete, imam naked 1 i 3 i basics 1 i 2, taman omjer neutralnih, rozih i mat sjenila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je toliko prelepa da joj je teško odoleti. :)
      Ja za sada imam samo ovu. A takve kombinacije su i najlepše. :)

      Delete
  4. Imam i mnogo je volim, nekim nijansama sam već dotakla dno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da ću i ja uskoro koliko ih često koristim. :)

      Delete
  5. Predivna je! Nemam jos uvek ni jednu UD paletu ali imam jednu senku i prajmr koje obozavam. Planiram za sad da kupim Basics 2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Basics 2 meni izgleda super. :) Meni je ovo prva, i baš sam zadovoljna. :)

      Delete
  6. Jao koliko je lepa. Stvarno izgleda savrseno, vec vidim milion razlicitih kombinacija sa njom. Svaka cast za sestru :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš kao što sam napisala, svaki dan neke druge boje koristim. Super je. :D

      Delete
  7. Ovu i ja imam i stvarno se svaki dan moze koristiti, odlicno nesto :)

    ReplyDelete