Essie - Bahama Mama

Danas predstavljam jedan od mojih omiljenih lakova. U pitanju je Essie Bahama Mama, prvi Essie lak koji sam kupila. Ukoliko delite boje lakova po godišnjim dobima, ovo bi, po meni, bila savršena jesenja nijansa. Medjutim, toliko ga volim, da ga mažem bar jednom mesečno, u proseku. Što se tiče samog laka, ja bih rekla da je nešto ređi pa su tako potrebna dva sloja za potpunu pokrivenost. Sjaj mu je izuzetno visok, tako da ja nisam mazala nadlak preko. Ono što mi se takođe sviđa je to što se ovaj lak vrlo lako skida, i ne ostaju mi obojeni prsti.
Kako se vama čini? :)







Share:

8 comments

  1. Prelepa mu je boja. Preskočila sam ga jer sam čitala da mu je formula nezgodna i da ostavlja ćelava mesta, mada to nas vu sreću ne vidim kod tebe iako imaš salonsku verziju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvi sloj definitivno lose izgleda, ali sa drugim je mnogo bolje. Meni se pokazao kao jako dobar. Mada imam dva, jedan je kupljen u Nail Line-u dok ih je bilo, a drugi u Lilly-ju, tako da nisam sigurna koji imam na noktima, i koja je razlika :)

      Delete
  2. Divna je nijansa, baš po mome ukusu. :) Imam takvu sličnu nijansu p2 laka pa bih ga baš mogla nalakirati na noktiće danas. :D

    ReplyDelete
  3. Awww divan!!! Bio mi je na listi želja ali sam čula slične tračeve o njemu koje je navela i Vedrana, pa sam odustala od njega, iako je savršen i vrlo rado bih ga kupila. Sad se opet dvoumim :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se :)
      Ne znam koliko odmažem/pomažem, ali meni je baš super i žesto se hvatam za njega :)

      Delete