Must-Have Denim Skirts // FASHION

Koliko volite Denim odevne komade? Ja obožavam! I iskreno, jaako dugo sam jurila ove suknje, jer su uvek bile rasprodate na sajtovima. Konačno sam došla do njih i mogu da kažem da sam presrećna što su konačno moje. :) U pitanju su dve suknje, jedna sa Romwe, druga sa Zaful sajta, i oba obožavam za online poručivanje odeće. Imam gomilu ideja kako da ih kombinujem, a u nastavku pogledajte neki predlog, kao i još suknji koje mi se dopadaju sa sajta Romwe.
Čim sam ugledala ovu iscepanu asimetričnu suknju znala sam da moram da nabavim Levi's majicu. I da, iscimala sam brata u inostranstvu da mi je nabave zbog ove kombinacije. :D U toku proleća/leta bih ovo nosila na starke, u toku jeseni ipak na duboke čizme na štiklu koje idu preko kolena. Neka crna bundica ili kaput, i kombinacija je gotova!


Asymmetric Frayed Denim Skirt


U slučaju ove asimetrične suknje sa dugmićima, koja je nešto duža i samim tim prikladnija za ove hladnije dane, bih nosila na neki oversized džemper, što veći to bolji! Ispod suknje neke zanimljive hulahopke i plitke čizmice.


Blue Asymmetric Button Skirt


Da li i vi volite denim suknje? Evo vam još predloga:
Share:

2 comments