Kombinovanje čizmica u svim sezonama // FASHION

Jesenja kombinacija

Za jesenju kombinaciju uz ove čizmice, koje su zvezda posta, sam odabrala kombinaciju meni omiljenih boja. Farmerke od sivog jeans-a, možda još uvek dostupne u Zari, su mi jako interesantne, sa rajsferšlusima i ''ojačanjem'' i detaljima na kolenima. Džemper se slaže tonalitetom uz oba komada, u pitanju je color-block debelo pletivo sa dve nijanse plave i sive boje. Kako je ceo outfit već dovoljno ''šaren'' za moj ukus, na sve ovo dodajem minimalni zlatni nakit, sat, eventualno sunčane naočare.


Jeans - Zara; Sweater - Gamiss (https://goo.gl/OHlBjk); Boots - Rosegal (https://goo.gl/7YvpEz); Watch - Fossil; Sunglasses - Rosegal (https://goo.gl/8nIDvH); Earrings - Zaful (https://goo.gl/RYYT3N)

Prolećna kombinacija

Kako su čizmice srednje plitke, tako mislim da ovakav tip obuće ide idealno uz suknjice, pa je i ovaj put pored teget boje, siva glavna. Suknjica je pamučna, mini, i u tzv. skater stilu. Majica je meni jedna od najzanimljivijih, a u pitanju je kombinacija crne i neke teget boje (koje se meni inače odlično slažu) sa aplikacijom na prednjoj strani, i to mog omiljenog umetničkog dela! Opet, aksesoare svodim na minimum.


Skirt - Pull&Bear; Top - Romwe; Boots - Rosegal (https://goo.gl/7YvpEz); Watch - Fossil; Sunglasses - Rosegal (https://goo.gl/8nIDvH)

Share:

0 comments